Bortskämd till max…..

Hej Hej.

Igår var jag lite off här på bloggen med all rätt. Tiden fanns inte och det fanns inte lust heller om jag ska vara ärlig. I födelsedags present i år fick jag ett kort som sa att just den 3 Mars skulle jag bli överraskad och omhändertagen. Det blev jag verkligen – Tack Hjärtat för en toppen fin dag tillsammans ♥. Jag visste ingenting om vad som skulle hända eller ske mer än att ta med tandborste, bikini och något du kan äta mat i. Nu är risk att det blir på tok för många bilder men så får det bli i detta inlägg. Alla bilder är fotade med Iphone för jag orkade helt enkelt inte släppa tunt på systemkameran denna gången.

Från början till slut.

När vi klev ur bilen i garaget på Clarion Sign gick vi bort till biografen Grand på Sveavägen och kikade på eftermiddagsbio och såg ”Ted – För kärlekens skull”. Vilken bra film. Den tog mig med storm på alla sätt. Har ni inte sett den ännu se den. Filmen blev ännu starkare när vi kom ut på gatan och läser att Ted´s bror Kenneth avlidit i sviterna av cancer. Sorg i hjärtat med filmen alldeles nyss på näthinnan.

4

Incheckad på Clarion satt vi i fåtöljerna och kikade ut över vår underbara stad och drack bubbel. Mys och Lyx på högsta nivå. Me Like!

4a4b4c

Spa på Selma City.

Med lite bubbel i kroppen var det dags att hoppa i morgonrocken och ta hissen ner till Selma City Spa. På spaet blev det lite lunch i magen, mer gott i glaset, bubbel och en helt ljuvlig ansiktsbehandling. Lite galen känsla att gå ut på taket i -5 grader, hoppa ut morgonrocken och kliva ner i poolen med 40 gradigt vatten. Ångan låg som ett lager över vattenytan. Känslan att ligga i poolen och titta ut över Stockholms takåsar var magisk när mörkret lagt sig. Jag fick en super skön ansiktsbehandling – jag kände mig som en prinsessa.

4zz
Bild lånad av Selma City Spa.

4e4f4h4i

4m

Middag bland virrhönor.

Vi åt på Kitchen & Table Norrmalm som ligger på hotellet. Skönt att inte behöva gå ut i kylan. Marcus Samuelsson är hjärnan bakom restaurangen. Maten var mumsig och vinet gott. Personalen var dock några riktiga virrpannor – nybörjare javisst men lite måste de väl ändå kunna för att arbeta på restaurang. Skulle kunna berätta om flera fadäser som hände men jag lämnar dem. Hur som helst viktigast att vi blev nöjda och belåtna och det blev vi verkligen….

4l4kk4k

Tack Hjärtat för en toppen present.

Puss på dig.

4d

Kramis.

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Bortskämd till max…..

Add yours

  1. Men wow,wow vilken underbar dag och det ser ju helt fantastiskt ut! Härligt det var du mer än värd på din dag. Grattis i efterskott fina du!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: