Bubbel och föreställning på Scala Teatern.

Halloj.

Vilken födelsedag jag haft i år en av de mycket bättre på länge måste jag säga. Tack till er alla som gratulerat mig på min födelsedag idag på något sett. Alla de fina hälsningarna värmer i hjärtat ♥.

Bubbel och Teater.

En makalöst bra kväll har jag haft på Scala teatern med syster. Vi satt där i baren och snick snackade om livet medans vi drack bubbel och vin. Föreställningen som vi kikade på var ”Heisenberg” med Peter Haber och Helena af Sandeberg. Wao vilken föreställning.

2k2wwHeisenberg-720x4802d

Så enkelt och naket med bara de två på scenen utan så mycket dekor eller musik. Vilka fantastiska skådespelare de är Peter och Helena. Har ni inte redan sett Heisenberg så kolla om det finns biljetter kvar som skulle kunna passa er.

Bubbel i glaset.

Det är minsann allt något speciellt med de gamla teatrarna hela deras atmosfär pratar om sprungen tid och en historia. Så skönt att sitta i soffan på Scala i teaterbaren och bara mysa. Knasigaste med kvällen var den äldre mannen som satt snett bakom Cicci. Han satt nämligen och sov sig igenom hela föreställningen plus att han snarkade stundtals riktigt högt. Jag fattar inte varför hans sällskap inte försökte väcka honom.

2j2e

20164622572187111254152_sbig

Puss.

 

 

16 thoughts on “Bubbel och föreställning på Scala Teatern.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: