Nytt fint Rebecca Minkoff skal.

Halloj.

Att jag är ett Rebecca Minkoff fans har ni nog redan förstått. När hästarna på V75 sprang lite som jag tippade i lördags var jag lite extra snäll mot mig själv. Jag gav den duktiga tipparen ett nytt skal till telefonen från rean på Nelly.

Nytt fint Rebecca Minkoff igen.

Rosa, vitt, svart och glitter med fåglar som flyger omkring lite huller om buller. Visst låter det ganska hysteriskt men jag tycker tvärtemot att mobilskalet är superfint. Tänk om det skulle vara så för alltid att man kunde vinna några hundralappar på travet varje vecka att göra vad man vill för….den tanken vore så himla bra.

rm1rm2

rm3
Här hittar ni skalet om ni är sugna på samma.

 

Nu tänker jag bjuda mig själv på ett glas rött framför Rene´s brygga.

Kramis.

 

4 thoughts on “Nytt fint Rebecca Minkoff skal.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: