Jag bara drog.

Halloj.

Idag har jag gjort något som jag verkligen aldrig gjort förut – jag drog. Himmel och pannkaka, jag har fortfarande lite ångest för vad jag gjorde men jag var bara tvungen.

Jag bara drog från fotbehandlingen.

På min lista idag stod fotbehandling på ett nytt ställe efter lunch. När man shoppar från Lets deal är det som att köpa grisen i säcken säger många. Jag har däremot haft toppen betyg på alla utom en deal tidigare. Idag kom nästa flopp. Tur för mig att dealen var billig. Hur som helst nu ska ni får höra på galenskap.

fot3

Eftersom det var en ny salong för mig var jag en kvart tidig. Så jag fick sätta mig och vänta en stund när jag kom, precis som sig bör. Min första tanke när jag fick sätta mig i den gamla slitna skinnsoffan var att här var det ju inte så fräscht. Jag tyckte det var smutsigt och ofräscht. Matoset stank från bakom kulisserna. Under tiden jag satt där blev jag erbjuden diverse andra behandlingar som jag tackade nej till.

När jag suttit där en stund kom ett hostigt barn ut från kulisserna och ville leka med sin docka tillsammans med mig. Jag började lite smått få panik och känna att här vill jag verkligen inte fixa fötterna. Bakom hölls det på med tidningspapper som lades ut på golvet. En kvart försent hade jag bestämt mig och ställde mig upp och började fibbla med telefonen.

Hur kommer jag ifrån denna inbokade tid fortast möjligt?

I samma veva kom en medelåldersman fram ur kulisserna som såg mycket nöjd ut. Kvinnan vid kassan frågade behandlaren som var kvar där bakom och kikade fram i gluggen bak om priset var 380kr. Behandlaren svarade ja men det blev mera, så 900kr. Mannen vid disken fixade där och då till skärpet och tog sig utanpå byxorna fram till. Då fick jag tok panik och sa att jag var tvungen att gå för jag fått sjukt barn……Nu vet jag inte vad som hände men min fantasi satte igång tokiga tankar plus min känsla av salongen gjorde att jag bara drog. Inte utan betala för den var redan klar via Lets deal som tur var.

Vilken knäppskalle jag är – jag vet. Frågan blir vad har jag lärt mig idag? Att googla lite bättre på ställen jag tänker besöka samt att gå redan så fort jag får en negativ tanke och avbryta. Enorm lättnad när jag kom ut igen och solen sken när jag gick mot Södra Station.

30a

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kramis.

 

 

15 thoughts on “Jag bara drog.

Add yours

  1. Men fy vilket ställe. Hör av dig till lets deal och säg att du vill ha tillbaka pengarna . De fick ja efter mycket om och men efter ett frisörbesök som förstörde hela mitt hår

  2. Men ah gud ushamej det lät inget kul. Inte för att vara fördomsfull men det lät som ett thai ställe *S*
    Svar: Ah så är det säkert just det att är det giltigt så tror man att det fungerar men icke inte alla gånger tyvärr.

  3. Åh, det finns ingen anledning att varken bortförklara eller förminska din handling här. 🙂 Du följde din känsla, vilket man ska göra i alla lägen. Det kändes inte bra, och du gjorde så rätt som avbröt och gick därifrån. Bra gjort! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: