VIP Event på G.

Hej.

Veckan har börjat och vi har äntligen fått vinter även hemma hos mig. Så enormt vackert när jag kikar ut genom fönstret. Gav mig själv en skön sovmorgon bara för att jag kunde idag. Det är mycket som snurrar runt i skallen på lilla Kamilla nu för tiden. Hoppas att jag snart kan få fatt på en av flipperbollarna och hålla i den en stund så vi kan talas vid.

VIP Event på G.

Gissa om jag blev glad när det damp ner en inbjudan i min inkorg igår kväll. Jag är inbjuden på VIP Event nu på torsdag. Jippi!!! Vad det känns roligt och spännande. Ska bli roligt att träffa några tjejer som jag inte mött på länge nu. Ska bara lösa pusslet om hur veckan ska se ut så jag får ihop allt.

LM1

Tack snälla LM Event  och Linda, Linda och Tanja som bjöd in mig. Vi ses på torsdag.

Ha en fin måndag.

Kramis.

2 thoughts on “VIP Event på G.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: