Jag fick välja.

Godmorgon Godmorgon.

Jag fick välja lunchen igår. Det händer ju inte så ofta som det sägs att ”Du får välja” precis. Om jag är ensam hemma eller äter ute får jag såklart välja men annars känns det som någon annan väljer maträtt. Det kanske egentligen handlade om att ”Jag får välja” som kändes som en stor grej.

Jag valde – våfflor.

När det kommer till våfflor som jag verkligen tycker om får det inte vara fettiga frasvåfflor utan sockerkaksvåfflor. Jag vet inte om de heter så egentligen men mamma har alltid sagt så och som lydig dotter säger jag också sockerkaksvåfflor. De är så makalöst goda och ska serveras med gärna tinade jordgubbar så de är lite rinniga och vispgrädde. Det är mums kan jag lova.

Toknöjd och glad för att jag fick välja lunchen. Mycket bra val av lilla mig.

18a

18b

Dags att göra söndag.

Ny dag med nya uppdrag och äventyr på G. För mig blir det skjutsningar till både gympan och hockeymatch. Under kvällens match är det vår tur att förstärka upp cafeterian i pauserna. Skulle vilja leka lite med kameran idag också. Tilda och jag tänkte ha en läskväll när vi läser ur Joakim Lundells bok ”Monster” tillsammans. Vi började på boken redan igår eftermiddag. Jag blev tagen och arg på samma gång utefter vad vi läst hittills. Hur kan samhället missa att ta tag i de barn och ungdomar som far illa?

Men allra först lite mera kaffe…

19

Puss & Kram.

 

 

4 thoughts on “Jag fick välja.

Add yours

  1. Ååå så himla gott var evigheter sedan jag käkade våfflor!!!!!
    Svar: Ja superfina färger verkligen! Älskar den! Perfekt size med, den paletten var inte så dyr heller så det är ju ett stort +. Tror den kostade c.a 200:-. Så värt det!Samma här men ibland blir jag lite för snål mot mig själv och unnar mig inte så mycket.

  2. Svar: Hej Kamilla, vad roligt!! Jag har lagt in dig nu på min sida. Använd gärna min logga när du länkar till mig 😉

    1. Hej Hej Linda. Nu ligger din fina logga överst med länk till dig från min flik Bloggar som jag följer. Super kul med eventet i Stockholm. Självklart vill jag komma. Kramis

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: