Jag fick välja.

Godmorgon Godmorgon.

Jag fick välja lunchen igår. Det händer ju inte så ofta som det sägs att ”Du får välja” precis. Om jag är ensam hemma eller äter ute får jag såklart välja men annars känns det som någon annan väljer maträtt. Det kanske egentligen handlade om att ”Jag får välja” som kändes som en stor grej.

Jag valde – våfflor.

När det kommer till våfflor som jag verkligen tycker om får det inte vara fettiga frasvåfflor utan sockerkaksvåfflor. Jag vet inte om de heter så egentligen men mamma har alltid sagt så och som lydig dotter säger jag också sockerkaksvåfflor. De är så makalöst goda och ska serveras med gärna tinade jordgubbar så de är lite rinniga och vispgrädde. Det är mums kan jag lova.

Toknöjd och glad för att jag fick välja lunchen. Mycket bra val av lilla mig.

18a

18b

Dags att göra söndag.

Ny dag med nya uppdrag och äventyr på G. För mig blir det skjutsningar till både gympan och hockeymatch. Under kvällens match är det vår tur att förstärka upp cafeterian i pauserna. Skulle vilja leka lite med kameran idag också. Tilda och jag tänkte ha en läskväll när vi läser ur Joakim Lundells bok ”Monster” tillsammans. Vi började på boken redan igår eftermiddag. Jag blev tagen och arg på samma gång utefter vad vi läst hittills. Hur kan samhället missa att ta tag i de barn och ungdomar som far illa?

Men allra först lite mera kaffe…

19

Puss & Kram.

 

 

4 reaktioner till “Jag fick välja.

Lägg till

  1. Ååå så himla gott var evigheter sedan jag käkade våfflor!!!!!
    Svar: Ja superfina färger verkligen! Älskar den! Perfekt size med, den paletten var inte så dyr heller så det är ju ett stort +. Tror den kostade c.a 200:-. Så värt det!Samma här men ibland blir jag lite för snål mot mig själv och unnar mig inte så mycket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: