Bara för att…

Halloj.

Har ni haft en bra måndag? Vet inte vad som är felet men jag känner mig så attans speedad idag. Jag som trodde att jag skulle få en bra dag när jag tog en tidig promis. Bra och bra men jag har haft flipper spel i skallen hela långa dagen.

Bara för att…

Bara för att jag inte hade någon ork alls till att varken fixa eller äta lunch fick det bli en påse nötter. En nöt som jag passar att äta nötter ha ha haa. Nötter är så gott särskilt i naturell yoghurt. Kände mig nästan som en chaffis på riktigt när jag öppnade påsen när jag satte mig i bilen och hällde nötter in i munnen. Ja ni hör ju själva hur crazy jag måste sett ut. Tur att jag hade kaffe kvar i muggen att skölja ner dem med tyvärr så var kaffet såklart kallt. Men men jag dog inte… Ola la så bra det gick….

13c13b

Bara för att denna envisa lilla rosknopp fortfarande inte gett upp. Så vacker, men vet du lilla knopp lilla rosbusken – jag väntar på dig tills nästa år så sov du en stund så ses vi snart igen.

13a

Bara för att barnen inte hade några träningar och jag var fri från taxijobbet åkte jag med Tilda mot Ikea och Kungens Kurva för hon ville köpa nytt till rummet och klassdiscot framöver. Lite tråkigt att vänta när det skulle provas kläder så jag fick sysselsätta mig i egen provhytt med telefonen.

13d

Bara för att jag har världens finaste och coolaste dotter. Så himla fin och bäst. Ola la så go tjej.

13nov1

Sov Gott.

Kram.

 

 

2 thoughts on “Bara för att…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: