Vilka muskler det fanns i mig!!!

Halloj.

Idag fick jag prova på vad jag gick för. Fanns det möjligtvis några starke Adolf takter inom mig?

Vilka muskler det fanns i mig!!!

Tilda har önskat sig omgjort på rummet och några nya möbler. Igår började vi röja och förbereda för att måla om väggarna. Idag var det dags för Tilda och mig att åka mot Ikea efter hennes läkarbesök med migränen. Ny större byrå och nytt skriv – sminkbord stod på inköpslistan. Superenkelt hela vägen tills vi skulle få ner kartongerna på vår vagn för att inte tala om att lyfta in dem i bilen.

23 kg eller 31kg…det lyfter inte jag på rak arm men jag kopplade in mina super krafter och vi fixade in kartongerna i bilen. Jippi!!! Idag ska ni nog akta er för att bråka med mig. För jag har som sagt visat vilka muskler jag har liksom…

Utan Tilda hade det aldrig gått…Hon är stark som en oxe vår lilla tjej som blir 11 år på fredag.

1b

1c

Fikapaus.

Efter ett sådant styrkepass var vi så värda en god fika innan vi brummade hemåt igen. Ser ni jag börjar att bli duktigare…visst fanns en liten muffins till mig men en smoothie fanns också på min bricka.

1e

1d

 

Tjingeling från mig.

Kramis.

One thought on “Vilka muskler det fanns i mig!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: