Vilka äventyr Svea och jag skulle ha tillsammans.

Halloj.

Så blev det måndag igen, redan. Ny vecka och nya möjligheter i en salig blandning. Denna vecka kan komma att innehålla det mesta som planeringen ser ut just nu. Förkylningen känns lite bättre för jag toknyser inte hela tiden längre vilket är skönt.

Längs Uttran sjön.

Jag förstår inte att det finns så många båtar vid strandkanten där båtarna vilar som ingen bryt sig om på hela sommaren. Båtarna som ligger mellan träden ligger så konstigt till att jag får en känsla av båtkyrkogård. Kära båtägare! Jag hade mer än gärna lånat er båt i somras bara för att…..det ser så mysigt ut.

23a23b

Min favorit båt.

Favoritbåten har varje sommar alltid sett så ensam ut. Vet inte ens om båten kommit upp de senaste  åren. Denna lilla båt är som sagt min favorit. Hur söt som helst. Jag hade så gärna varit ägare till denna båten och gjort mina små turer och sovit över ute vid en brygga ute på sjön eller rent av kanske ut på stora havet. Om hon (båten alltså) var min skulle jag kallat henne för Svea. Vilka äventyr Svea och jag skulle ha tillsammans. Oj oj oj!!!

23d

Önska sig på Önskebron.

Min bro min önskebro, den har ni ju sett några gånger nu. Önskebron är speciell i mitt hjärta. Vet inte varför den har bara blivit en liten plats i skogen för mig. Så även idag stannade jag en kort stund och samtalade och önskade på bron.

23f

Ny vecka, ny måndag med nya mål.

Ett av veckans mål är att ge mig själv en promis på 30 minuter ordination från läkaren. Nyttigt för både knäet och min hälsa sägs det. Så nu kan jag säga check på promisen idag. Mot brevlådan för att posta brev och därefter en sväng runt bryggan vid Uttran sjön innan jag gick hemåt igen. Väl hemma blev det lunch innan jag slocknade på soffan. Jag var nog inte riktigt 100 i alla fall. Jag får ta det lite lugnt resten av dagen så står jag snart på benen igen.

Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: