Fredagsfokus och tid med Hjärtat.

Hej Hej.

Ni vet ju redan vad jag ska skriva nu – Fredagar betyder Fredagsfokus för mig. Inget undantag idag. R var ledig och ville luncha med mig så jag slog två flugor i en smäll. Mot Vinterviken, våra gamla områden där vi bodde innan och när William var liten. Vinterviken var ett av mina favoställen där det lunchades och fikades frisk på den tiden. Wille och jag hade nog nästan stamkort. William ramlade utanför i gruset när han precis lärt sig gå och fick blod på både näsa och läppen för första gången. Sånt minns man ju såklart som mamma.

Fredagar betyder Fredagsfokus.

Jag är nöjd med mig själv att jag införskaffat både Fredagsfokus och Fredagspresenten till bara mig. Ibland behöver vi visa oss själva lite uppskattning och inte bara vara självkritiska. Vi är ju som sagt våra egna bästa vänner som alltid vet vad vi behöver som mest just nu. 20g

Lunch på Vinterviken.

Det var verkligen inte igår som jag besökte Vinterviken. En fantastisk oas med strandpromenaden, alla kolonilotterna, sommarcafét och gräsmattorna runt omkring. Jag fattar verkligen varför William och jag hängde där så ofta tillsammans med alla i mammagruppen och föräldralediga vänner.

Maten och miljön är flott och god även om min sallad var lite för salt för min smak så mumsade jag glatt i mig den. Min dessert var däremot toppklass på rabarberpaj med hemkokt vaniljsås. Mee Like på den.

 

20a

20b

20c

Fredagsfokus.

Efter den goda lunchen gick vi ut och promenerade bort till Vintervikens brygga. Så charmigt när båtarna lägger till och man kan ta båten till någon annan Ö , hållplats eller in mot stan. Jag kunde bara inte låta bli att lägga mig en stund på bryggplatsen och stänga ögon och bara andas livet. Mitt nya jag som övar mig på att leva och njuta av det liv som jag fått. Jag tänker ta vara på mina dagar och se på livet med positivare ögon än vad jag gjort tidigare.

20d

20f

Tur att kameran fick följa med.

Jag blir lika glad varje gång som jag orkar släppa med mig stora kameran för de bilderna blir så mycket bättre. Jag sa det redan igår men om ni har gått eller pluggat någon bra fotoutbildning tipsa mig då för nu är jag så sugen på att blir bättre och lära mig en massa nytt.

Visst är det coolt med alla träd som vuxit sig ut i Mälaren. Andra bilden är trädet eller grenen som var med i filmen med samma namn Vinterviken om ni minns den.

20e

 

20j

20k

Dags att förbereda middag och mys.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: