Volter och bus bland löven.

Hejsan.

Att vi delvis har skogstomt på baksidan har både sina för och nackdelar. Största nackdelen är att trampolinen blir full av löv på hösten innan den får gå i vintervila. Studsmattan eller trampolinen står nämligen så till att den har grannens stora träd strax intill. Tur för grannarna som slipper kratta löv när hälften hamnar på vår studsmatta men otur för oss när man behöver soppa av studsmattan både på sommaren för alla lövhäng och nu för alla nedfallna löv.

Lövbus på studsmattan.

Ifjol när vi köpte ny studsmatta kändes den enorm då vi valde en största i oval form med tanke på Tilda och hennes gympa intresse. Nu när det övas på voltserier är den för kort i alla fall. En sak som är himla bra med vår trampolin som North kallar den är att skyddsnätet är så kraftigt och fångar upp hoppare upp till runt 70 kg. Tur för mig om även jag skulle få voltfeeling någon gång i framtiden.

184

182

Volter bland löven.

De allra flesta löven städades bort men långt ifrån alla. Stundtals såg det riktigt coolt ut när löven for omkring när Tilda voltade runt. Tänk om det funnits studsmattor när jag var barn och tränade gympa – vad hade jag lärt mig då? Alla dessa tänk om frågor som vi aldrig får svar på. Så alla ni som säger att det var bättre för – det var det inte när det handlade om hemma träning av gympa.

187180

goodbye

Kram Kram.

4 thoughts on “Volter och bus bland löven.

Add yours

  1. Studsmatta är kul!!
    Svar: Ja sjukt störsamt verkligen! En kod som man använder ganska så ofta med, galet! Åh kul grattis till WP! Nu är det bara egen domän som saknas ;)Så himla trist att du inte kan, men det kommer fler tillfällen helt klart.
    Åh nu är jag oxå förkyld, avskyr det!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: