Fredag betyder Fredagsfokus

Tja Tja.

Fredag betyder Fredagsfokus för mig. Jag mår mycket bättre nu, javisst gör knäet ont av och till och jag haltar fram. I onsdags hamnade jag ju som sagt på sjukan igen. Jag hade fått en reaktion på de läkemedel som jag tog för smärtan i knäet. Att jag är känslig för narkos och krämer och sånt visste jag redan. Nu är jag även känslig för olika läkemedelskombinationer – jag fick en läkemedelsförgiftning. Jag tålde inte citodon och alvedon tillsammans. Läkaren tyckte jag skulle vara försiktig med alvedon i fortsättningen och försöka använda andra smärtstillande om jag behöver från den andra familjen minns inte vad läkaren kallade dem men typ ipren.

Fredagsfokus.

Fika med bästa Sanna och Molly på Spaaks blev min fredagsfokus grej. Det var så länge sedan vi fikade tillsammans så idag fick det bli. Hmmm…..köra bil ! Hur skulle det gå? Jag kunde inte precis gå ner till centrum. Sagt och gjort jag satte mig bakom ratten i vår stora bil som är en automat. Vilket visade sig vara lite för tidigt tror jag. Bromsa gick bra men gasen sitter längre ner och kräver en annan vinkel på knäet var jobbigare. Eller för att vara ärlig knäet gjorde skitont. Så ont att jag fick typ lyfta knäet mellan gasen och bromsen. Tur att Wille har kör kort och kan ta de långa svängarna nu när R är på turne´ igen.

Fika blev även lunch.

Vi började redan bli lite småhungriga så vi åt lunch innan vi mumsade i oss fikat. Jag valde en räksallad som var mumsig. Det är lite charmigt att vi i Tumba har ett riktigt konditori. Spaaks är sedan flytten till nya stället i centrum mycket charmigare att sitta på. Förut satt man liksom mitt i smeten vilket jag tyckte var lite småjobbig.Jag kunde gjort det enkelt.

Ja det kunde jag, gjort det enkelt menar jag och köpt hem denna spännande choklad som fredagspresent till mig men det gjorde jag inte efter som den presenten helst inte ska kunna vara smågodis eller annat mumsa. Spännande choklad är ju annars alltid roligt att prova på men så blev det inte men nu vet jag att det finns på Spaaks nästa gång jag känner mig testa sugen.


Ha det gott så hörs vi snart igen.
Kramis.

One thought on “Fredag betyder Fredagsfokus

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: