Bara för att jag är så värd glaset.

Hej.

Har ni somnat ännu? Som ni förstår så har lilla jag inte stängt mina blå. Utan jag sitter med ett glas rött i handen och försöker samla ihop mig och mina tankar. Det är så himla mycket just nu. Jag kan helt enkelt inte hålla ihop skallen alls. I huvudet är det rena rama flipperspelet som far runt.

Bara för att jag är så värd glaset.

Vissa dagar är man mer värd än andra. Just idag är jag mer än värd mitt vinglas som står bredvid mig på bordet. Allt jag behöver är frid. Frid i både kropp och själ. Hur svårt kan det vara egentligen? Imorgon är det telefonkonsultation igen med min coach. Jag längtar efter att få höra hennes röst. Tänk om hon kom med ett litet rött piller som löste upp allt tokigt och trasigt inom mig. Tänk om livet ändå kunde vara så enkelt.

Har du alltid värnat så mycket om barn och ungdomar?

Ja det har jag nog. Barn som faller ur gruppen på något sätt har jag ofta tagit under mina vingar. Jag vet inte varför jag bara är så och har alltid varit. Den som ska hjälpa andra och rädda dem från all ondska och världen. Frågan fick jag av en elevs handledare på en APL plats när jag var ute på besök idag. Handledaren tyckte att jag borde blivit kurator med inriktning på barn och ungdomar för att den fina människosynen som jag hade växte inte på träd. Tackar och bockar för de fina orden. Mitt arbete är fantastiskt även om det just nu är sjukt stressigt och jag och några kollegor med mig inte räcker till.

Puss.

One thought on “Bara för att jag är så värd glaset.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: