Stuken i armen.

Hej.

Ledig dag igen. Har sagt det så många gånger nu men det är en av de bästa investeringarna i mig själv som jag gjort på mycket länge – att ge mig en ledig dag mitt i veckan. Oftast brukar onsdagar vara inbokade med det mesta men inte idag. Besök på Vårdcentralen var det ända som stod på min lista.

Stuken i armen.

I över 1 års tid har min höft, ben och knäveck strulat massor. Så mycket att alla mina PW och jogg fått bli lidande. På röntgen i fjol hittade läkaren något misstänkt inflammatoriskt som då skulle legat i skov. Visst när jag fick röntgen tid var det ganska ok men benet och baksidan av knäet. Det är det inte alls nu. Knäet och det onda benet är till salu om någon vill byta.

Idag tog jag mig tid och gick till läkaren igen med mitt knäveck. Resultatet blev provtagning och remiss till röntgen och därefter en eventuell utredning vad det skulle kunna vara. Läkarens förslag var som mina Bechterews sjukdom eller en Bakerscysta i knävecket.

Lite nöjd med mig själv att jag äntligen tog tag i knäet och höften som knasat allt för länge av och till.

Dags att bege mig ut på en liten PW om knäet inte gnäller.

Ha det bäst.

Kramis.One thought on “Stuken i armen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: