Yes där satt den.

Hej Hopp.

Så börjar tisdagen gå mot sitt slut. En innehållsrik dag med lite av varje kan jag säga. Dagarna går i ett på jobbet och den korta rasten vi har om man inte går ut på sin rast varken hinner jag eller har lusten att få till några inlägg. Måste lova mig själv bättring på den fronten, verkligen. Jag tänker att jag ska plocka med mig min egna dator och ge mig 10 min av rasten till att blogga lite.

Yes där satt den.

Syster kom hem och knackade på dörren på kvällen. Cicci hade tydligen ringt innan vilket jag inte hört. Julia skulle spela match mot ett Tullinge lag på Broängsplanen så givetvis gick vi upp för att heja på Julia och hennes AIK. AIK vann med 6 – 0 och var det bättre laget. Yes där satt den segern för AIK.

Yes där satt den.

Känns som min tisdag varit full av måsten och to do som var tvungna att prickas av. Hela förmiddagen har jag varit ute på APL besök hos mina elever. Lite hit och dit runt i hela Södertälje skulle jag kunna säga.


 Första betygen anmälda och registrerade för mig. Det känns som ytterligare en milstolpe att pricka av i min nya värld.


Tilda var med en stund och kikade på Julias match innan hon blev hämtad och åkte på gympa träning.

Yes där satt den min tisdag.
Vi ses imorgon.
Kramis. 

One thought on “Yes där satt den.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: