Medan jag väntade.

Hej på er!

Startade dagen med en sovmorgon så välbehövlig och så skönt. Idag var tanken att jag skulle åkt in till Djurgården och lunchat och snick snackat med en vän men när vi båda tittade ut så snöade det. Helt fel!!! Helt galet!!! Så vi flyttade fram det några veckor tills vi vet att vi får sol och värme.

Velade hit och dit om jag skulle åka med in till stan i alla fall när R skulle in på jobb. Till slut blev det en sväng till Skäris och mot Tumba och skomakaren. Vet faktiskt inte hur många veckor som jag tänkt och planerat för att ta med mig ett par stövletter till skomakaren och bangat. Men nu är det klara, det bästa måste vara att det gick på en timma. Sånt gillar jag👍.

Medan jag väntade.
 
En timma i Tumba centrum är mycket eftersom det finns så få butiker. Så just idag vet jag det mesta om vad som finns i de olika butikerna och vad som jag gillade. Hann även med en fika på Spaaks konditori när jag hunnit gå igenom butikerna. Extra kul  blev det när jag sprang på en vän som fikade en snabbis med mig. Mee Like😍.

 Pistagekarlsbadern är min absoluta favorit när det handlar om Spaaks bakverk. Så himla god.

  
Macarons? Har ni fattat tjusningen med de dessa socker bomber? Det har inte jag gjort alls. Vet inte om jag tycker det är så gott med är ett bakverk gjort på äggvitor, mald mandel, florsocker och socker. Sötare än sött har aldrig varit min grej. Men de är så himla fina och ser så otroligt goda ut.

Tumba tipsen today.

Eftersom det blev en del bilder på vad som fångade min uppmärksamhet i Tumba centrum idag får det helt enkelt bli Tumba tipsen.

Påskris gör i alla fall mig på glatt humör. De påminner om våren och den längtar jag extra mycket efter just idag när jag har ledig dag och allt. Blomsterbutiken i centrum hade hur många ris som helst i olika färger på fjädrarna. Multifärgade var det riset som föll mig mest i smaken. Hos oss finns det stor risk att jag redan bestämt fjädrarna. Pride ris eller vad tycker ni? 

 
Blått vin – hiss eller diss? För någon vecka sedan såg jag att en av mina bloggvänner Linda testat blått vin och sparade ner namnet på vinet. Idag fick jag med mig en flaska hem. Spolarvätska eller vad för något? Expediten på Systembolaget hade testat båda de blåa vinerna och dissade men rätt hårt kan jag säga. Jag måste bara testa. Vågar du vara med Robert? Vinet ska smaka persika, vingummi och päron.

Rosa vår känns helt rätt. Rosa är en färg som man oftast blir glad av. Hittade en så fin bombarjacka i rosa på Lindex till Tilda vilket tyvärr var för stor för min tjej. Såg även skor som ser så sköna ut och enkla att ta av och på inne på skoaffären vad den nu heter i Tumba centrum.

Dags att vila upp mig en stund innan dagens fix och trix sätter igång❤. 

Vi hörs snart igen.

Puss👄.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: