Buenas Noches – God kväll.

 Buenas Noches.

Godkväll på er alla. Här i Barcelona är det fortfarande varmt och shortsväder. Vi är hemkomna från en underbar kväll på stan. Så skönt att vi varit här förut och inte  behöver ha känslan av att vi måste eller vill se de flesta av Gaudi´s alla verk. För de är fantastiska och vi var överväldigade och har massvis med fina bilder på dem hemma och i minnet.


Tapas 24.

Tapas 24 var en av de tapas ställen som fått bäst betyg så på den vägen hamnade vi där. En liten tapas restaurang en halv trappa ned från gatan. Med en spännande meny med roliga namn. Bikini Comerc 24 och McFoie måste prövas.  Här finns inte de traditionella tapas rätterna som man hittar längs turiststråken. Tempot på Tapas 24 är högt med en familjär stämning. Kön kan bli lång så kom tidigt.
Vi hade tur att få bord direkt.

Kaffe och glass.

Efter några kvarter runt i stan stannade vi på Farggi och tog en riktigt god glass med smarrig cappucino. Fika funkar alltid för mig. Glassen var så himla god.


Sov Gott.

Hörs imorgon.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: