Dagens Jagiga JAG.

Hej.

Allting står plötsligt i blom. Gula busken som brukar blomma runt skolavslutning blommar för fullt. Känns som om jag inte riktigt hinner med i år. Min hjärna har väl krympt (ha ha haa).

Dagens Jag.

Att bli jagigare och sätta mig i främsta rummet är en av mina läxor. Terapeuten tycker att det går sådär medan jag tycker att jag börjat bli duktig. Gav mig en magisk egen tid idag och nu Jagiga bilder. Här är JAG vid vår gula buske. Den är säkert det enda som är och får vara gult förutom påskliljor och en planta med gullvivor i trädgården. Vet inte varför jag inte gillar gula växter.

Svårt med bikini.

Tycker ni som jag att det är svårt att hitta en bra och snygg bikini? Jag tycker ärligt att det är skitsvårt. Jag vill att den ska ha en bra behå som passar mig. En behå som jag kan använda om jag vill gå till glasskiosken eller klippa gräset utan att känna mig naken eller bara fel. Vet inte hur många fina trekantsbikinisar jag hittat men fått säga nejtack då jag verkligen inte kan ha dem.

Jag har köpt hur många både snygga och fina bikinis de sista åren men som när de väl landat hos mig inte alls funkat med mig. Så idag gick jag in på både Twilfit och Lindex för att verkligen prova behå på allvar. Jag hittade en i knallblå färg som jag tror kan funka. Framför allt så kändes det bra att göra det på riktigt när jag köper bikinis.

På tal om det skrev för ett tag sedan att jag var så sugen på en baddräkt och jag klickade hem en fin men som lika snabbt fick  åka tillbaka till butiken. Jag kände mig som en stoppad korv och det kan ju inte vara meningen, eller?

Styrketävling igen.

Robert, Tilda och Marcel har nästan dagligen tävlingar i styrka och sånt som jag är helt kass på.
Även idag vann Robert över sina små. Men snart får han nog hålla i hatten och öva lite mera när både T och M tränar så mycket som de gör.

Pärlplattor.

Tilda skapar pärlplattor i massor igen. De senaste ska hon ge bort till sina idoler i Dolly Style som hon snart ska få träffa i Kungsängen. Härligt med kreativitet och skapande – Mee like.

Dags att ta fram vattenslangen och vara lite snäll mot alla våra växter.
Ha nu en toppen kväll.
Kramis på er alla.

En reaktion till “Dagens Jagiga JAG.

Lägg till

  1. Så söt och bra att du tar hand om dig själv !!!
    Jag hoppas att du njuter tar det lugnt och lyssnar på dig själv !!!!
    Stor kram till dig finaste ❤️

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: