Vilken bajsmorgon jag haft idag.

Hej.

Vilken bajsmorgon jag haft idag.
Som om det inte räckte med världens hemskaste ögoninflammation.
Tack SL för min inte alls så trevliga tur runt halva Botkyrka för att komma till Tunnelbanan som kunde ta mig till Mariatorget.

Tågstopp igen och denna morgonen inga tåg längre än till Älvsjö. Så det var bara att leta upp en buss som kunde ta mig till en Tunnelbanestation. Tyvärr så gick bussen sönder och vi fick invänta ny buss mellan Alby och Fittja. Gissa om jag blev glad när jag äntligen satt på tunnelbanan i Fittja.

Nya förskolan Lyckan.

Då är vi på plats i de helt nya lokalerna. Allt är helt nytt och fräscht vilket känns så himla kul.
Idag har vi mest plockat och försökt få en känsla för hur allt ska bli när alla möblerna kommer.
Sjukt taggad som mina killar hade sagt.

God fika med kollegorna.

Tur i oturen att kaffebryggaren inte anlänt till Lyckan ännu för då fick det bli fika från Fabrique Stenugnsbageriet. Inte alls mig emot så klart. Jag är inte ett dugg rädd för att de kommer att de kommer få mig som stammis. Mig får de mer än gärna.

                         Så skönt att komma hem och att tåget faktiskt rullade på som det ska.

                                                         Ha en fortsatt bra måndag.

                                                                  Puss och Kram…

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: