Charmigast på Wollmar Yxkull.

Hej.

Ni anar inte vilken trött liten jag det är framför min dator. Alltså min vecka har haft långa sena kvällar och lite tid hemma. Så jag var bara tvungen att bjuda mig på en kaffe och baileys.
Det är ju faktiskt lillördag idag, so what?

Charmigast på Wollmar Yxkull.

Nu har jag gått förbi denna urcharmiga alldeles för många gånger utan att visa er denna fina.
Rost Bistro &Mekotek är en pizzeria som ser så galet spännande ut. På rasten idag googlade jag på pizza på Wollmar Yxkull och fick se alla fina recentioner och bilder från restaurangen.Snart är det verkligen dags att gå dit och uppleva stämningen. Bestämde med Wille att vi ska käcka där en fredag snart.

Kan man annat än bara känna att ta mig dit nu.

Bild från Rost på kvällen är lånad av Rost.

Imorgon ska jag mysa när jag kommer hem inga körningar utan bara hemma tid. 
Sov Gott och dröm sött.

Kramis från mig.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: