Som jag har skrattat…

Godkväll.

Herre Gud vad jag har skrattat ikväll. Kunde väl aldrig tro att det kunde vara så himla kul att vara på hockeyträning som det var idag.

Hockey.

Min hockeydag började med utvecklingssamtal för och med Marcel. Därefter gick några föräldrar till Tyresö centrum och fikade. Jag valde en toscakaka med blandade nötter på. Den var inte bara mumsig utan såg även god ut.

.
Som jag har skrattat…

Jisses vad jag skrattade med Therese Grahn idag. Ni skulle bara veta vilka planer vi har för  
Flemingsbergs IK Team 01 men det är inget som säger att det bara är 01 laget som kommer att få ta del av detta. Tror aldrig jag tidigare skrattat så tårarna sprutat på en hockeyträning. Så galet roligt vi hade. Tack Tessan, du gjorde min dag.

Vi har nämligen startat upp Flempan Cheerleading idag. Första uppträdandet eller giget, jag vet inte vad det heter men hur som helst cheerleading blir det. Vilket senare i höst även kan blir poledance från läktaren.

Monika Melker som är programansvarig. Vad tror du om följande program?

Glad och nöjd.

Så nöjd med min torsdag. Mycket hann jag med och mycket gjorde mig riktigt glad.
Jag röjde och fixade massor här hemma och pratade länge och väl med min fina vän Jenny.
Jenny är nog en av de klokaste jag känner och det bästa med Jenny är att vi tänker så lika i mycket.
Krya på din dumma hand vännen.
God fika med trevliga hockeyföräldrar, bra samtal med Marcel´s hockeytränare, många härliga skratt med Therese och Monika men nu så gott med en kaffe och baileys.

Sjukt nöjd med min torsdag.

Sov Gott.

Kramis!!!

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: