Vilken tur att jag är så himla klok, eller hur!!!

 Hej.

Vissa dagar är inte alltid som man önskar att de vore. Vissa dagar går allt fel. Vissa dagar önskar man att man kunde dra täcket över huvudet och gömma sig från resten av världen. Vissa dagar känns bara fel.Idag har det varit en sådan dag. Då det mesta förutom middagen bara gått käpprätt åt skogen.

Jag har funderat mycket idag på om jag inte borde blivit psykolog eller beteendevetare för jag möter så många som är helt ute och cyklar och idag en som jag tycker saknar allt vad socialkompetens innebär eller hur man behandlar medmänniskor.
Vilken tur att jag är så himla klok, eller hur!!!

Godast idag.

Min favorit smootie Coco Sunshine från Naked Juice Bar. Den gjorde gott i min hungriga mage.
Innan min korta tur i Skäris blev ännu kortare. På grund av dagens tokighet.

Min födelsedagsgåva från Body Shop .

 Ibland är det gott att vara med i poängklubbar eller ha klubbkort kanske det heter i vissa butiker.
Body Shop bjöd mig på födelsedagsgåva för en vis peng. Jag tackar och bockar för gåvan.

 
Nyss tittat klart på Mordet på TV3.

 Har ni tittat på det? Jag tycker det är riktigt bra och fängslande. Tänk vad lätt det är att allt bara går fel. Alkoholen har så ofta en förödande effekt i stora sammanhang när man är ung. Ibland skulle man kunna vara en lite lus och blåsa lite i örat när något blir knas eller går över styr.
Men så är det ju tänk om Tänk om fanns på riktigt och saker och ting kunde göras ogjort.

Sov Gott och Dröm Sött.

Kramis!

En reaktion till “Vilken tur att jag är så himla klok, eller hur!!!

Lägg till

  1. Klart det är bra att du är så klok. Nä men ibland undrar man ju vad man träffar för folk. Suck.
    Kollar också på Mordet på TV 3. Så himla bra. Och så himla sorgset. Vilka starka familjer som delar med sig av sin historia.
    Jag var själv med som polisstatist i ett av avsnitten. Skådespelarna är otroliga och det gick rysningar genom kroppen ibland. Det gör det även när jag ser det på TV. Hemska värld vi lever i.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: