Finansiering efter kundens behov

” Inlägget är i annonssamarbete med Triol Kapital ”

Hej

Alla kunder har olika behov. Finansiering efter kundens behov. Triol Kapitali  går in i alla projekt med inställningen att de ska skräddarsy en lösning som passar det enskilda företaget och projektet. De finansierar Sveriges bostadsutvecklare med fastighetslån företag. Att Sverige behöver många många fler bostäder är ingen hemlighet. På tok för många står utan bostäder och trångbodheten är stor i landet.

Finansiering efter kundens behov

Triol Kapital bidrar med enkla lån till företag som planerar och bygger bostadsrätter, hyresrätter och äganderätter för att Sverige ska få ytterligare fart på bostadsutvecklingen. Jag tror att vi är många som någon gång tänkt att det skulle vara både roligt och spännande att få äga ett hus och hyra ut lägenheter. Att få skapa sin illusion om hur boenden och fastigheter bör förvaltas och levas i skulle vara en dröm.

Tänka stort och drömma är viktigare än vi kanske tror. Många gånger är det fastighetsfinansiering som sätter stopp för våra drömmar och idéer i livet. Försök att leta er fram till en bra finansiär som kan hjälpa just dig med dina drömmar om bostadsutveckling.

Ser till att det byggs fler bostäder

Triol Kapital går in i alla projekt med inställningen att de ska kunna skräddarsy en bra och fördelaktig lösning som passar just det företaget och projektet. De brinner för att arbeta nära och fokuserat med att förstå och anpassa finansieringen efter sina kundens behov.

Bakom Triol Kapital står personer med lång erfarenhet av både bankväsendet och kreditgivning inom fastighetsutveckling i Sverige. Tillsammans har de skänkt ovärderliga insikter om vilka svårigheter projektutvecklare stöter på i dialogen med storbankerna och mindre kreditmarknadsbolag. Genom sin långa erfarenhet har de en god kunskap om vad bostadsutvecklare kan stöta på när det kommer till byggprojekten under vägens gång.

Affärsidén är enkel  att erbjuda bra finansiering till de som planerar och bygger fler bostäder i Sverige. Ambitionenär att med kreativitet, en ärlig och rak dialog ge den bästa servicen och marknadsmässiga villkor.

KRAM KRAM

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: