Meningsfulla stunder

Hej

Jag somnade till på sängen i två timmar. Så var ju inte direkt planen när jag kom hem idag. Visst att jag snurrat runt som en galning i natt och vridit och vänt på hur många stenar som helst. Tröttheten eller sömnbristen tog ut sin rätt säger man nog. Kvaliten på möterna är viktigare än antalet. Hellre få meningsfulla stunder än många med bara blaj. Jag har haft några riktigt fina stunder de senaste dagarna.

Meningsfulla stunder

Hellre få meningsfulla stunder än bara trams och inget alls tanken kom till mig idag. Något som jag verkligen insett och lärt mig under året är att äktheten och sanningen är viktigast. Yta och spel för galleriet ger inte mig något tillbaka längre. Sorry visst är det roligt att leva lyxliv och glassa ibland men finns inte the real life betyder det ingenting.

Så kan jag väl inte säga som gillar vackra ting, lyx och stil. Jodå det kan jag faktiskt för det jag menar är att så länge det finns något och någon bakom fasaden blir även det som kan tyckas vara en yta meningsfullt.

Vad vill jag komma egentligen

Hua hua så jag svamlar runt ibland. Jag är medveten om det men så får det faktiskt vara när jag inte varken vill eller kan fronta hela min själ här på bloggen. Jag tänker att jag är så enormt tacksam för de fina och viktiga stunder och möten som jag haft senaste dagarna. En sak som jag tjatat hål i skallen på mig själv senaste åren är närvaro och närvarande. Inga pengar i världen kan ge äkthet och kärlek om det inte finns en närvaro i mötena. Bu och bär på mig nu….

Lunchdejt med min mellan

Igår hade jag några himla fina timmar med min Marcel. Vi lunchade på Pita i parken och var på IKEA för att kolla upp en soffa som jag eventuellt vill köpa. Den nya jag köpte är inte alls så skön som jag vill att en soffa ska vara nämligen. Jag kommer förmodligen prata en del om MIO möbler här igen framöver. Fast jag inte längre träffar mina stora killar varje dag så pratar vi flera gånger dagligen om både stort och smått. Tack gode Gud för att jag har mina tre juveler så nära. Alla år och timmar har skapat band som betyder allt för mig.

På tal om Pita i parken så är det ett toppen ställe som Marre visade mig ifjol. Tyvärr var det lite kallt igår så vi fick sitta inomhus. Men maten var fortfarande lika tipp topp.

Kvällsrunda med min lilla

Igår kväll lyckades jag verkligen i köket. Tortellini med ricotta och spenat och en massa gott till stod på bordet. Det är inte ofta som vi mumsar taberas här hemma men så var det igår. Efter middagen blev det en kvällsrunda tillsammans innan Tilda smet in på gymmet och jag vidare ut runt runt i Fruängen.

Sent på kvällen kom Wille hem från Fueventura så vi satt uppe och pratade sent innan vi kom i säng.

Plantagen och bara en jordsäck

Det här med att köpa jordsäckar brukade ske kanske två gånger varje år. Då hela bakluckan var full med säckar till stora trädgårdens alla projekt. I år har det bara blivit två och blir nog inte fler heller. Att åka förbi Plantagen och bara lasta en säck kändes nästa lite små skumt. För en säck får jag lätt med mig på ena axeln liksom.

Det fick bli en lite tänkare också och en perenn som ska få bo en en av stora krukorna ute på balkongen.  Snart ska jag ta tag i projektet med luktärtorna vilka var de som behövde dagens jordsäck.

Tack för pratstunden idag Sanna. Vi ses snart igen.

 

 

 

4 thoughts on “Meningsfulla stunder

Add yours

  1. Min plan är också att plantera lite i helgen. Luktärter står på schemat, men jag får se om jag hittar mina fröer som jag lagt på något bra ställe under flytten…

  2. Ja att vara närvarande är så viktigt, har själv väldigt lätt att vandra iväg i tankarna. Låter underbart att få egentid med barnen. Otroligt mysigt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: