Du kommer få en sugar daddy

Hej Hej

Jag har varit ute på en nästan milslång PW i skogen idag vilken var helt magisk med alla snötyngda träd som skapat nästa portaler att gå genom. Men just nu svärmar de sociala medierna över av alla snöbilder så från mig blir det annat just nu. Kamilla, du kommer få en sugar daddy. Jo jag tackar jag. Frågan är väl bara var han ska dyka upp någonstans. Hur som helst så gillar jag att klicka i alla möjliga tester på facebook. Det ena tokigare än det andra. Finns det några tester som kan stämma lite trots allt?

Du kommer få en sugar daddy

Dags att vara lite källkritisk mot facebook testerna och testa några av dem på riktigt. Vad får du i år? Ser ni att facebook till och med glömt ett ord i frågan. Ja ja där var första grejen. Jag ska alltså få en sugar daddy. I mina ögon tidigare brukar det vara unga snygga tjejer som gillar att leva och leka lite med rika äldre män för att kanske sedan få en extra slant på kontot.

Denna känns tveksam utifrån att jag är på tok för gammal och att leka lite för några kronor på kontot så jag kan köpa mig en dyr väska är inte min grej. Men man ska ju aldrig säga aldrig. Det kanske finns någon miljardär runt 90 – 100 som vill ha lite kul och dricka bubbel med en snart 50 årig kvinna med en rad skavanker. Men denna känns inte som jag så tummen ner på denna.

Vad är den största förändringen som du kommer uppleva i år?

Det får vi väl verkligen hoppas att vi alla kan få bli vaccinerade under året mot covid. Men om detta ska vara den största förändringen i mitt liv under 2021 känns det som mitt liv kommer vara himla trist i år. Visst att det förhoppningsvis blir en förändring när samhället återigen kan återgå till sin normala lunk. vilket delvis kommer påverkas av vaccineringen av alla människor såklart.

7 chockerande sanningar om Kamilla

Ojdå håll i er för här kommer det säkert mycket att skvallra om. Om sanningarna däremot är sanna finns det bara en som vet. Så för er som vill veta och skvallra vidare om mig dementerar jag dem redan innan så ni slipper ringa, skriva för att få veta.

 • Har massor av skämt – Skämt och skämt? Jag gillar att busa och driva med mig själv och andra. Men någon som kan stå på scen och dra skämt efter skämt fixar jag garanterat inte.
 • Lite konstig – Mycket konstig är säkert mer korrekt. Jag har aldrig gjort som alla andra och alltid gått mig egen väg. Det var något som många tyckte var lite konstigt när jag växte upp. Men vilken himla tur för vem vill se ut och tänka som alla andra.
 • Älskar att äta och sova – Visst gillar jag att äta gott och bra. Men om man syftar på att älskar äta innebär att jag äter mycket mat är det fel för jag har aldrig varit stor i maten. Sova däremot gör jag gärna länge på morgonen men annars är jag en nattuggla.
 • Mycket chill – Vad menar man med det, mycket chill? Jag är inte någon som brukar oja mig eller älta saker tills man kräks. Det är inte hela världen om allt inte blir perfekt utan viktigast är att man försöker och vill lära nytt och prova igen.
 • Är ärlig – Ja jag är nog ganska ärlig. Tror nämligen att det syns på mig om jag ljuger. Det känns och det har jag alltid sagt att mina kinder hettar och det borde väl synas. Oärlighet är något som jag verkligen ogillar.
 • Ingen backstabber – Det är sant att jag inte är någon förrädare. Får jag veta någon hemlis eller ser något om någon så stannar det hos mig. Skvallertanter är det värsta jag vet. Samt att snick snacka om andra för sin egen vinnings skull.
 • Har sexig rumpa – De som säger att rumpan är sexig måste tittat på gamla bilder eller prata om förr för då var jag nog ganska nöjd med rumpan. Nu har den några år på nacken och börjar sett sina bästa dagar.

Vad är mitt livscitat för 2021?

Gör alltid det du är rädd för att göra. Den känns lite tveksam och låter lite som om jag skulle kasta mig in och ut i alla möjliga situationer utan någon eftertanke alls. Även om jag gör saker jag är rädd för så måste jag funderat i alla fall en liten sekund på om det var bra för mig på något sätt att göra det som jag egentligen är rädd för.

Visst var det allt lite småkul att få läsa mina funderingar på spåmaskinens utlåtanden om både det ena och andra om mig.

14 thoughts on “Du kommer få en sugar daddy

Add yours

 1. Hi hi, ja det var ju lite kul, även om inte alls stämde eller var realistiskt 🙂 Jag brukar faktiskt aldrig göra de där testerna, men det skulle vara kul att se vad jag får, ha ha! Undrar vad de baserade sugar dadyn på?

 2. Hihi vilket härligt inlägg , jag har faktist fått ett antal förfrågningar om att ha en sugardaddy- var inte ens länge sedan. Skulle dock inte falla mig i smaken.
  Kul test tycker jag, gör sådant rätt sällan men kul om dom stämmer dock.kram

 3. Tänk så mycket man kan få lära sig om sig själv med dessa tester😂 Jag gör aldrig några själv, men ser ofta att andra får alla möjliga skojiga resultat. Fast Sugar Daddy låter väl lite sisådär får jag erkänna efter att ha sett några tv-program om ämnet😆

 4. Ja de där testerna hihi. Ett passande yrke för mig skulle visst vara Victoria secret modell 🙂 Någon som vet om dom börjat med XXXL modeller ( i deras värld räcker nog inte det ) modell äldre?

 5. tycker de där facebookstesterna är roliga, dock stämmer de ju inte jämt så man får ta det med en nypa salt.. Fast de stämmer till viss procent..Just nu envisas de dock med att jag ska bligravid med tvillingar, bada i pengar och gifta mig i år..trevligt ja, men realistiskt är det inte

  1. De där testerna kan vara riktigt roliga, men jag brukar aldrig göra dem 😅 De är ju inte särskilt realistiska men det hade varit kul att veta om de är baserade på något eller om det bara slumpas fram 😅

 6. Haha, jag har också väldigt svårt för att låta bli de där testerna. Enligt de flesta jag har gjort ska jag bli gravid i år, men det känner jag inte är särskilt troligt i min livssituation just nu 😉

 7. Haha! Det är var ju jättekul 🙂
  Ja, mycket vinterbilder går runt just nu. Vi funderar på att uta och fota snö ur olika vinkar i helgen, typ kasta snöboll och sånt. I Tullinge ska det finnas en bergvägg med massor av istappar, så den ska vi se om vi kan hitta.

 8. Jag brukar också göra dessa teser på facebook då det är väldigt kul men svaret tar man med en nypa salt. Iaf jag. Älskar att sova jag med. Är ingen morgonmänniska 🙂

Kommentera

Up ↑

%d