Vad gör jag egentligen?

Hej Hej

Det blev visst inte varken någon fredags eller lördagshälsning från mig till er. Jag är ledsen men så blev det. Däremot så måste jag säga stort TACK till er alla som ändå kikar in till mig här på Kamillas Kamera. Lämna gärna en hälsning när du är här för det är så roligt att läsa vad ni tycker och tänker. Så jag får väl försöka ge er en bild av vad jag pysslat med och tänker egentligen. Vad gör jag egentligen? Hur går mina tankar innerst inne kan man ju undra eller hur.

Vad gör jag egentligen?

Först och främst får jag börja med att säga God morgon till er alla och hoppas att ni haft bra lediga dagar så här långt. Nu har vi alla söndagen framför oss att göra vårt allra bästa utav. Min plan är att snart ge mig ut på en lång härlig pw med podd i lurarna och kanske ta en kaffe på fickan med mig.

Min fredag var om sanningen ska fram inte varken den roligaste eller mysigaste. Jag kom inte iväg in till stan som var min plan från början. Energin till att åka iväg saknades. Veckan har varit ganska tung på vissa plan vilket jag märkt av i hela kroppen.

Min fredag med F F F

Hur som helst så fick jag till min fredag med mina FFF. Den grejen går liksom inte att tumma på utan jag får göra den till det bästa efter den fredagens förutsättningar. Fredagspresenten blev att jag köpte två nya krukväxter och utökade min samling med Palettblad. Jag märker att vi är många ute i landet som verkligen fastnat för de vackra och spännande blommorna. Tanken var att blommorna skulle få stå inne på Tildas rum men de åkte ut lika snabbt. För färgglada var tydligen anledningen. Det är en himla tur att den gröna stora växten fortfarande får stå kvar.

Fredagsfika blev det med Wille hemma i soffan medan han hade lite ledig tid för trefika. Vi delade på en liten Delicatoask. På tal om fika så är jag inte längre lika sugen på socker och fikabröd. Det måste helt klart bero på mina hallonketoner som jag flitigt mumsar i mig varje jag.

Fredagsfokus blev en skön promenad där jag lyssnade klart på en ljudbok. Det är lite galet att man eller jag blir så lugn av att bara gå och gå.

Längst bak i hörnrabatten på framsidan

Medan Tilda var på träningen igår förmiddag åkte jag en snabb sväng till Skäris. Jag hade i uppdrag av Tilda att lämna tillbaka en tischa och så behövde jag köpa en extra ram till tavelprojektet på Marcels rum. Inne på Clas Ohlsson hittade jag lite smått och gott. Ramen och några kul solcellslampor som jag håller tummarna för ska funka som jag önskar. De hänger just nu i busken längst bak i hörnrabatten på framsidan.

Childhoods underbara plåster

Det finns många helt fantastiska organisationer som arbetar för barns rättigheter runt om i världen. Childhood är en av dem som jag beundrar. Inne på Clas Ohlsson blev jag nästan påtvingad plåster från dem. Men jisses vad jag älskar dem. Dessa plåster hjälper långt mycket mer och längre än vanliga. Varje plåster har en text hämtad ur FN:s barnkonvention och hjälper barn och vuxna att tala om barnens rättigheter. Jag bara älskar dem.

Veckan börjar på söndag - Malin Lundskog

 

4 thoughts on “Vad gör jag egentligen?

Add yours

  1. Härligt med fina krukväxter, de blir så härlig känsla hemma med lite nytt grönt..Såg ut som du trots allt haft en hyfsad bra helg..Plåster är alltid bra att ha hemma eftersom man aldrig vet när man behöver ett nästa gåg

  2. Vilka härliga plåster 🙂 det är så underbart med en skön långpromenad med musik eller podd i öronen. Balsam för själen!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: