Har vi äntligen lite HÖST i luften?

Halloj

Har vi äntligen lite HÖST i luften? Det känns att hösten är på G nu. Var tror ni? Imorgon är sista dagen på sommaren så jag tror att det är dags att börja vänja sig och faktiskt inse att på tisdag är det höst. Denna veckan är det helt klart dags att gå in på NK och köpa hem gott thé och fylla på ljusförrådet. Ikea  – jag kommer någon dag denna veckan! Jag måste även kika in på Partylite och klicka hem härliga doftljus.

Har vi äntligen lite HÖST i luften?

För första gången på bra länge tog jag på mig en tjocktröja när jag gav mig ut i skogen. Den var alldeles för varm när jag fick upp både farten och värmen. Men jag är glad att jag tog på den i början för då var det småkallt. Jag kom på mig själv att börja leta efter tecken i naturen på att hösten knackar på och vill ta över efter en helt underbar sommar.

Från vackra blommor till fina löv

Tänk att alla årstider har sin tjusning. Det gäller bara att ha ett öppet sinne och låta sig se och uppleva de alla årstiderna. Jag skulle plockat av alla äpplen tänkte jag men det blev inte alls av. Istället gick jag runt och lekte fotograf som jag gör ibland.

Turn your passion into profit

Att förvandla din passion till vinst tror jag är det vinnande konceptet med att återfå energi och ett välmående efter både utmattning, ångest och andra psykiska sjukdomar. Jag tror även på kraften att hämta energi när man gör eller pysslar med något man tycker om. För mig får jag ny kraft och lust av att fota, vara i trädgården, promenera i skogen, resa och vara kreativ. Jag älskar att hitta på skapa både det ena och andra. Att vara i olika görande är bra för mig.

6 thoughts on “Har vi äntligen lite HÖST i luften?

Add yours

  1. Jag är så avundsjuk på er som kan se det positiva i hösten. För min del har alltid övergången från sommar till höst varit den mest ångestfulla perioden på året. Jag har så svårt att släppa taget om somrarna då jag mår som allra bäst då!

  2. Jag älskar verkligen hösten. Bästa årstiden om du frågar mig. Kunna kura ihop sig hemma i soffan, Titta på serier och bara vara

  3. Jag tycker också om hösten och jag älskar denna tiden då det omvandlas till hösten. Som du säger, det är nu man får inse att det är höst och bara intala sig. Underbar luft ute nu. jag fyllde upp ljusförrådet i helgen

  4. Ja nu går det nog inte att blunda längre för att hösten är här! Man har försökt förtränga för att man vill ha sommar lite till och lite till.. Men hoppas hösten blir solig och härlig.

  5. Hösten kan ju vara så himla fin med alla vackra färger. Lite tråkigare de dagar det regnar och blåser snålblåst, men då kan man mysa inomhus!

Kommentera

Up ↑

%d