Never stopp playing

Halloj

Nu sitter jag och pustar ut innan jag tänkte kika på Kristallen på tv medan jag fixar med tvätten. Jag har tagit det lite lugnare idag eftersom jag knappt sovit i natt igen. Det är omöjligt för mig att försöka eller ens sova när R snarkar som ett helt tröskverk. Never stopp playing. Playing, egentid, hobby eller bara göra vad man själv känner för är så viktigt.

Never stopp playing

Min torsdag blev lite lugnare vilket jag verkligen behövde efter några tunga dagar. Sluta aldrig leka eller vara kreativ. Att vara kreativ behöver inte betyda att man måste skapa vackra ting. Utan handlar om att vara i göranden som man tycker om eller mår bra av. Att våga vara nyfiken, experimentera och fantisera och hitta på handlar never stopp playing om för mig.

Medan R gick in till bilglasfirman för låta dem fixa en sak på en av Willes bilar. Hamnade jag framför en hög med trasiga vindrutor och började leka med kameran. Säga vad man säga vill om bilden men mitt huvud ser nästan borta eller väck ut. Tror att en av bilglasmästarna tyckte jag var lite halvknäpp som stod framför de där trasiga rutorna och experimenterade med kameran. Men lite småkul blev det allt på några av bilderna.

Hämtade hem paket

Jag har även hämtat hem paket varav ett av dem ska vara med i ett samarbete som kommer ut nästa vecka. Helt galet vad fina tavlorna var. Tillsammans kommer det bli amazing på sonens rum. Ett av paketen innehöll nya duschtvålar och nytt serum från Yves Rocher. Serumet ska vara toppklass på. Så jag får väl se om även jag kommer ställa mig till den skara som säger tummen upp.

Krukväxterna måste jubla ikväll

Jag hade sagt det bra länge att jag skulle ta tag i saken och plantera om våra krukväxter som verkligen skrek efter ny jord. Plötsligt hände det att jag köpte hem blomjord och satte fart med omplanteringen. Att plantera om växterna måste vara min gärning idag plus att jag fick vara kreativ och göra saker som jag gillar.

13 thoughts on “Never stopp playing

Add yours

  1. Åh behöver också ge mina krukväxter lite kärlek 😅 Men varken tiden eller orken har funnits 🙈

 1. Vilken häftig bild🤘 jag är skitdålig på att plantera om blommor, har nog faktiskt aldrig gjort det. Men i somras ringde jag hit svärmor som fick göra det 👌

 2. Vara i görandet är nog väldigt viktigt. Jag flaxar alltid iväg och över mig på det hela tiden. Vara nu och vara närvarande i det jag gör.

 3. Just sådana saker är det rolgt att leka med kameran och mixtra. Ussccha vad jobbigt att han snarkar så, han får lägga sig nere i källaren =D. Samt vad kul att se projektet klart sedan, kan tro det blir finfint på hans rum. vad är det för serum? Yver´s Rouche är faktiskt bra

 4. Så roligt och spännande med ett samarbete 🙂 jag gillar yves roches produkter väldigt mycket även om jag har mest rituals just nu! 🙂

 5. Det finns forskning som visar på att kreativiteten lindrar smärta, det fick jag lära mig på smärtrehab och på den kreativa mindfullness kursen som jag gick via VC.
  Det handlar, som du också skriver, om själva görandet inte om resultatet. Jag har målat så många fula tavlor som jag har kastat när jag var färdig men under tiden jag målade mådde jag så bra och den känslan var jag med mig resten av dagen.
  Att stoppa händerna i jord, oavsett om det är i trädgården eller inomhus, frigör en naturlig bakterie som finns i jorden som gör att vi blir nöjda och glada.
  Det finns så många vägar till att må bra även om det bara är för en liten stund men för oss med kronisk värk är dom stunderna nödvändiga och guld värda.
  Kram

 6. Det är kul att hitta lite udda saker att fota. Nu blev jag sugen på en tur med kameran 😋

 7. Kul att leka med kameran även om de må tro du är tokig. Förr var jag flitig med kameran, nu är det inte lika flitigt längre även om när jag tar bilder vill jag gärna leka fram en br bild.
  Japp…det där med omplantering skiker plantorna här hemma med efter….
  Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: