Varför vågar vi människor inte säga stopp?

” Inlägget är i annonslänkar från Protein.se ”

Hej

Min skalle är helt slut. Det som ett ända virre varv där inne efter två tunga möten denna veckan redan. Efter vissa möten är jag helt urladdad vilket är meningen för så måste det vara. Att därtill ha möten ang samarbeten samma dag är inte särskilt smart kan jag lugnt säga. Det är många tankar som snurrar på i huvudet just nu av alla möjliga slag. Varför vågar vi människor inte säga stopp? Som om det inte vore nog med karusellen i skallen så tycker jag att vissa människor är helt åt fanders i sina tankar och göranden.

Varför vågar vi människor inte säga stopp?

Att vara både lite medial, empart och ha förmågan att kunna läsa av människor är inte så enkelt alla gånger. Visst har det varit en styrka och en egenskap som tagit mig långt och samtidigt lärt mig mycket om människor och deras sätt att vara och beteenden. Ja då jag vet att jag borde blivit både jurist, beteendevetare eller terapeut men det blev jag inte utan lärare.

Jag har funderat mycket de senaste dagarna på vad det är som faktiskt gör att människor inte säger ifrån när andra beter sig opassande. Varför vågar vi människor inte säga stopp? Nu ljuger du och svävar iväg från sanningen. Eller stopp nu är du inte varken trevligt eller snäll mot vederbörande. Varför vågar vi inte säga till alla typer av människor? Vi drar oss ifrån att ifrågasätta vilket oftast är det som verkligen behövs för att plocka ner dem på jorden.

Jag önskar att jag skulle sagt ifrån häromdagen när en höll låda och klev över tröskeln men det gjorde jag inte. Istället fick jag svar på både den ena lögnen och att några av historierna var tagna ur fantasin. Vissa människor har de där personlighetsdragen som är både hala och otäcka på samma gång för man vet aldrig vad deras nästa steg är bara att det kommer. Så länge vi inte vågar bemöta dem eller ifrågasätta kommer de gladerligen fortsätta med sitt sätt att vara.

Ja men lite måste jag få tycka och tänka

Weill well nog om det nu. Jag behöver även slå ett slag för Protein.se och deras fantastiska sortiment. Ett tag nu har jag ätit hallonketoner  som är extrakt från hallon som stimulerar fettförbränning. Det bästa dem är att de hjälp mig med mitt sockersug. Hallonketonerna stimulerar nedbrytningen av fett genom att öka produktionen av en signalsubstansen noradrenalin. Samtidigt stimuleras generna involverade i fettförbränning. Detta leder till att ditt sötsug minskas då du använder fettreserverna till energi, istället för att bryta ned dina muskler.

Jag har hittat en bra kod hos Protein.se som ger 25% rabatt.

SELIN25

9 thoughts on “Varför vågar vi människor inte säga stopp?

Add yours

  1. Det där är så svårt, att säga stopp alltså. För ibland kan det ju faktiskt ligga hos mig också Är det fel eller är det så att jag tycker det är fel? Sen finns det saker som är direkt fel, och där är det nog viktigt att våga säga stopp även om man blir kallad för både det ena eller det andra. Utvecklingstörd och att man är verklighetsfrånvarande är rätt vanligt hos dessa individer.

  2. Jag säger ifrån vilket ibland gör att jag blir stämplad som surkärring eller arg eller elak eller alltihopa. Men jag tar inte vilket beteende som helst från folk fast det är helt klart lättare på jobbet än på fritiden.

    Funkar verkligen dom där tabletterna?

  3. Jag har varit så. Att ta åt mig om folk säger saker eller varit tyst, men på senare vågar jag säga emot mer.

    Tror inte riktigt på de där pillerna. Men vet att protein.se har mycket annat kul 😊

  4. Jadu det är en bra fråga, själv kan jag säga att jag är rädd för att säga ifrån trots att jag vet att jag kanske borde ibland. Kan det var för att man är konflikträdd? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: