Skapa trädgårdsglädje med utebelysning

 ”Inlägget innehåller annonslänkar från Homeroom”

Hej Hej

Jag satt och drömde mig bort kring mitt slipstensbord och mysiga uteplatser och hamnade vid utebelysningar. Visst vill man sitta ute långt in på hösten om kvällarna och njuta av livet. Tyvärr blir det ofta riktigt mörkt redan tidigt. Skapa trädgårdsglädje med utebelysning. Ljus i all ära men utebelysning som man inte behöver vakta som ljus slår faktiskt ljusen.

Skapa trädgårdsglädje med vår utebelysning

En bra ljussättning lyfter verkligen vilken trädgård eller uteplats som helst. Nu när det som sagt blir mörkare och mörkare om kvällarna är det dags att satsa på ljuskällor för att kunna hålla kvar myskvällarna och värmen i trädgården. Inne hos Homeroom fastnade jag för framför allt två produkter. Lampor att hänga över ett bord och lampor att lysa upp trädgården med.

Först måste jag visa er dessa takskärmar som jag blev helt kär i. Att enbart hänga en funkar såklart också men vill man få fram denna effekten som det blev på bilderna behöver man flera. Här hittar ni Alva takskärm. Lampans vädertåliga akryltyg och stomme av galvaniserat stål gör att den klarar av att hänga utomhus oavsett väder.

img_2181img_2180img_2179

RICIE solcellsdekoration

Hur mysigt skulle det inte vara att ha dessa fina risbollslyktor ute på altanen under en sen sommarkväll. Tänk er att ha dem som extra ljus under en kräftskiva som varar sent in på småtimmarna. Så himla mysigt måste jag säga. Lyktan är av lykta av polyester och drivs av solceller och batterier. Livstiden ca 6 timmar. Här hittar ni risbollslyktan. Bästa är kanske också att det var riktigt bra pris på dem nu och sånt gillar vi ju alla.

img_2177img_2178

Flera bra kampanjer hos Homeroom just nu

Vad sägs om upp till 40% på alla utemöbler fram till 23/8? Eller varför inte upp till 15% rabatt på utebelysning också till 23/8? Homeroom hade flera bra kampanjer förutom dessa jag tipsade om så mitt tips blir att kika in här hos Homeroom och göra bra fynd.

pus

♥♥♥

4 thoughts on “Skapa trädgårdsglädje med utebelysning

Add yours

  1. Ja det där va väldigt fint 😊 tänk om man hade sådana lampor på balkongen 😊 tyvärr har jag dock en liten så jag kan inte ha den fina bordet och dom snygga stolarna 😊 så snyggt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: