Kom ihåg att jag är giftig.

Hej.

För någon vecka sedan fick jag nys om att en bloggvän blivit av med eller att hennes bilder skulle användas på tyska webbbutiker. Vilket bara var helt befängt för hen skulle aldrig ge bort sina bilder på det sättet. I samma veva hittade min vän att även jag fått både mitt bloggnamn och bilder stulna. Kom ihåg att jag är giftig. Bajs säger jag rent ut sagt.

Kom ihåg att jag är giftig.

Min vän har varit i kontakt med dessa företag utan resultat och även kontaktat polisen. Själv har jag fått iväg några mail till dem att genast sluta använda Kamillas Kamera och de bilder som de gör utan resultat såklart. Idag känner jag mig enormt giftig så jag tänkte visa på dessa företag som ni ska ha ögonen öppna för.

img_0056

Ta er själva en titt.

Bara nu idag när jag plockat ner deras loggor har jag hittat massvis med kända bloggare som vi alla känner till som finns med i butikerna.Ta er själva en titt för ni finns säkert med någonstans. Tänker att om vi alla som fått nog skriver eller hör av oss till den eller polisen kanske något händer. För giftiga bloggare ska man akta sig för eller hur! Jag har valt att inte länka till dem här för inte tänker jag bidra med trafik från mig till dem.

 

Grrr nu har vi fått nog inte sant!!!

Tror ingen av alla dessa bloggare som fått material stulet eller utlånat vilket jag knappast skulle tro till de skulle göra det frivilligt. Så allt som finns på dessa sidor är bara trams och  det mesta är fejk skulle jag tro.

Nu har jag fått vara arg och besviken en stund så nu vänder vi till en bra fredag istället.

pus

♥♥♥

 

7 thoughts on “Kom ihåg att jag är giftig.

Add yours

  1. Läste med om det där är väldigt räd själv att bli av med privata bilder det är värkligen hemskt❤️

  2. Fy vad irriterad jag blir, varför har folk mage till att göra så?! Använda andra bilder utan lov, det är liksom otäckt hur bilder man har kan spridas så lätt och användas! Gäller absolut att ha ögonen öppna, ska själv kolla upp! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: