Envisheten vann till slut.

Hej.

Jag är envis och drar ofta i trådar så långt som jag kan i de flesta fall. Skam den som ger sig heter det ju så fint. Envisheten vann till slut. Idag fick jag för mig att tallen som stod vid ena sidan om jordgubbslandet bara måste bort så gubbarna får mera sol.

Envisheten vann till slut.

Hur svårt skulle det vara egentligen? Att bara såga ner ett träd jag gjort många gånger innan. Men idag var det knepigt med tallen som var lagom stor. Sågen klibbade fast sig i tallen som var på bra humör och kådade sig inuti. Fel årstid att såga tallar fick jag lära mig idag.

Stearin på klingan var tipset.

För att en såg inte ska fastna i träden eller glida trögt är tipset att gnida in klingan i stearin fick jag lära mig idag. Visst gick det lättare men det var ett jäkla slit för att få ner det där jäkla trädet. En stund höll jag på att ge upp om jag ska vara ärlig och det ska man ju vara har jag fått lära mig.

img_8818img_8819img_8824img_8822

img_8827img_8826

Bästa med nya tiden.

Visst är det galet många saker som stör mig med den nya tiden som blivit i samband med Covid-19. Men det är som det är som tur är har landet börjat vakna igen känns det som. Hur som helst allt är inte bara svart med Corona. Jag har upplevt att många saker blivit bättre. Att vi alla får mera tid till att stanna upp och göra sådant som vi verkligen tycker om att göra. Vi har även tiden till att stanna och se vad livet och vår vackra natur har att erbjuda.

En annan grej som är helt underbar är att oftast när man shoppar så blir det online med hemkörning utav paketen. Hur smidigt är inte det säg? Idag kom två paket hem till mig. Vilka lämnandes utanför dörren på rätt bestämd tid också. Sånt gillar i alla fall jag.

img_8829img_8830img_8816img_8831

Vad har ni upptäckt blivit annorlunda positivt med Covid-19?

 

pus

♥♥♥

 

 

 

 

12 thoughts on “Envisheten vann till slut.

Add yours

 1. Skam den som ger sig 💪🏻 Bra att vara envis. Vad fint det är med blommande rapsfält 🌸

 2. Tycker att familjen har blivit viktigare, man spenderar mer tid ihop när alla är hemma mer, shoppat på nätet har jag gjort i flera år då jag tycker det är smidigt och man slipper trängas med folk..Men man har fått mer tid att bara vara och tillbringar mer tid i naturen och med sådant som bara blivit liggande på hög

 3. Jag har inte märkt av sån jättestor skillnad i och med jag har gått till jobbet varje dag och jobbat på som vanligt liksom. Men visst är de fint att se hur många familjer har fått mer familjetid och har kunnat stanna upp och andas och leva i nuet.

 4. Åh vad du är duktig som sågade ner trädet, det hade jag aldrig haft kraften till, hahha
  Skillnad har jag nog märkt men inget jag kan komma på just nu bara så, står stilla i huvudet 🙁

 5. 🤣😂Känner igen mig sågade själv ner en tall förra året och det var verkligen jobbigt.Detta med stearinljus har jag inte hört talas om innan .Vi har 32 st träd som ska ner och har sån lust att börja såga i dom

 6. Ja absolut det har fört gott med sig ockå på fler privata plan så är det ju. Samt skam den som ger sig och coolt att anv sterin med det gör jag på dragkedjor som kör fast

 7. Ja, det är bra att vara envis. Jag själv är det & ger mig inte Förräns jag inser att det inte går längre 😆Bra ibland. Dåligt ibland.
  Men bra var det ju att du var envis med tallen. Bra jobbat 👏🏻👏🏻😃
  Så fina bilder du har tagit 😀.
  Det som jag tänker är bra med corana. Är att naturen mår bättre på många vis i värden. Sen att folk som inte är vana vid att tvätta händerna. Är vana vid att tvätta händerna nu när dem behöver göra det 🙂
  Det är jättekul att få paket 📦😃 jag hoppas att du fick något kul i paketen.
  Kram❣️

 8. Det gäller att vara envis 🙂 Det har blivit ett lugnare tempo bland folk. Fler är ute och leker med sina barn, stannar upp och lever i nuet.

Kommentera

Up ↑

%d