Advent nu är vi redo är du?

julsäcken

Rösta gärna på Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

Hej.

Nu är vi redo och färdiga för advent här hemma också. Som jag fixat och städat hela dagen känns det som. Advent nu är vi redo hemma hos mig också. Så mysigt det blir med alla ljus överallt.

Advent nu är vi redo är du?

Eftersom Tilda fortfarande är sjuk så tog jag tillfället i akt och började städa och fixa advent här hemma. Det var verkligen år och dar sedan jag hade tid och ork framför allt till att hemmafixa nästan en hel dag. Men jisses så skönt och nöjd jag var när jag kröp upp i soffan bredvid dottern och kollade klart på Gåsmamman.

img_5025

Julgranen i köket på plats.

Ifjol köpte jag finaste väggtyget med en gran plus lamporna som man kunde använda bakom. Det var verkligen ett toppen köp för jag minns att vi alla älskade tyget. Idag kom det återigen upp på väggen. Alltså hur fint är inte detta väggtyg? Jag tycker så mycket om det. Tyget köpte jag på Jotex i fjol. Ser att det är rea på tyget nu om ni blir sugna. Glöm inte att man måste köpa lamporna till extra.

Det finns öglor på baksidan av tyget men hälften av dem lossnade ifjol så jag tyckte jag var smart och satte några stygn dit jag ville tyget skulle svänga sig.

img_5027img_5029

Glögg och skumtomtar till Gåsmamman.

Jag gled ner i soffan med en ny sorts glögg som jag fick hem igår från Vinoteket. En spännande sort som man gärna skulle ha en skiva citron eller apelsin i. Idag fick det gå lika bra utan men kan tänka mig att det blir en annorlunda smak med lite kraft i med syran från apelsin eller citron. Jag får testa det en annan dag. Det var verkligen så härlig känsla att sitta med god glögg och adventsfint i hela huset. Så himla bra gjort idag lilla Pinglan!!!

img_5031

natti

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

7 thoughts on “Advent nu är vi redo är du?

Add yours

  1. Helt klar är jag verkligen inte, men det kommer. Blev ju inte riktigt som jag planerat den här veckan. Tyget var superfint.

  2. Det tyget va riktigt fint 😊 ja det tog hela dagen för mig med när jag fixade mitt 😊. Jag kollar med på gåsmamman tycker den är så bra 😊.. skönt det känns efter man är klart med pyntet 😊

  3. Men så otroligt fint du har pyntat verkligen super snyggt med granen i köket 🙂 tråkigt att hon är sjuk hoppas hon kryar på sej 🙂

Kommentera

Up ↑

%d