TRE SAKER JAG VILL GÖRA NU.

Hej.

Det känns i hela kroppen att det både är och varit för mycket för mig nu ett bra tag. Är det inte det ena så är det, det andra liksom. Hoppas verkligen att allt vänder snart och livet kommer med lite positivitet och glädje. Jag behöver det nu!!! Tre saker som jag vill göra nu skulle vara…

19b

Jag vill så gärna…
 1. Resa bort till sol och värme. Jag behöver få lugn och ro i hela mig. Vakna och gå ut på stranden barfota vid strandkanten med vinden i håret. Stanna till på något lite strandcafé och ta en god kaffe med en härlig nypressad juice.
 2. Lösa alla knutar som sitter så hårt i mig. Tänk att äntligen få känna sig riktigt fri! Den känslan suktar jag så himla mycket efter – dagen då allt släpper och löser sig till det bättre för mig.
 3. Kunna träna upp mig så mycket att jag blir en tant som tycker om att springa. Jag skulle vilja gilla och klara av att springa flera kilometer och faktiskt må bra av det.

19a

pus

 

 

14 thoughts on “TRE SAKER JAG VILL GÖRA NU.

Add yours

 1. Att åka till värmen skulle vara helt fantastiskt just nu. Bara släppa allt och njuta av lite återhämtning. Håller tummarna för att det kommer mängder med positiva saker för dig snart ❤

  1. Jag är med dig på alla de punkterna! Hade varit underbart! Jobbigt när det bara bli för mycket, håller tummarna för vändningen!

 2. Det skulle vara extremt skönt att åka till varmare brädgrader nu när det är så kallt här uppe i Sverige:) <3 hoppas verkligen att du får uppleva mycket positiva saker snart kram <3

 3. Jag hoppas att du får möjligheten till att resa bort till värmen och får koppla av ordentligt. Sen att det positiva sidan kommer fram i stället för den negativa.

 4. Att åka till värmen är så härligt 😊🏝☀️.
  Jag skulle med behöva lösa upp knutar i min kropp med. Känner jag.
  Det är bara att börja träna att springa. Ett råd. Ta hjälp av PT. Så du gör rätt. Kram 🤗

 5. Ja nu skulle man verkligen vilja komma iväg och göra något, hur härligt vore inte det =D, samt det har varit mycket nu för dig och även för mig, ja du vet vad. Samt allt detta nu som hänt med Marre, hua, Kraaaam

 6. att få känna sig fri skulle jag verkligen också vilja. fri från oro och stress bla <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: