Jag har aldrig fått till muffins.

Hej.

Varför lyckas man aldrig lika bra med muffins hemma som de man köper på café? Jag har aldrig fått till muffins som jag önskar. Bakar jag hemma blir de nästan alltid lite platta och halvtorra. Eller är det så att jag helt enkelt jämför mig med helt fel. Blir jag super sugen på att fika muffins på bästa sätt blir det en fika på Muffin Bakery.

31b

Muffin bakery vinner muffins tävlingen.

Långt upp på Drottninggatan i Stockholm bortanför Centralbadet ligger Muffin Bakery som enligt mig gör bästa muffinsen jag vet. De har även kanongoda sallader. Tror minsann att jag redan nu börjat klura på var jag tänker fredagsfika…

31a

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

7 thoughts on “Jag har aldrig fått till muffins.

Add yours

  1. Jag brukar att göra muffins med men dom blir alltid platta och smaklösa dom där muffinsarna ser helt otroligt goda ut 🙂 Kan det bli ditt fredags fika <3

  2. Å, det får kanske bli mitt nästa fikaställe nästa gång jag kommer till Sthlm!
    Jag brukar inte ha några problem med muffins. Ett tips kan vara lite mindre muffinsformar så att muffinsen blir lite toppiga, och jag använder alltid en muffinsplåt.

  3. Jag lyckas inte heller jättebra med muffins dom blir alltid lite torra när jag gör det också. Så muffins på caféer är ju alltid godast 🙂

  4. Aldrig provat med såna muffins har bara kört nå enkel recept för flera år sen men de vart inte så saftiga som då man köper osv hahah

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: