Reparera iPhone hos Phonehero.

” Inlägget är i samarbete med Phonehero.se ”

Hej.

I somras gjorde jag något som jag inte tidigare råkat ut för. Jag tappade min telefon rakt ner i gatan när jag skulle stänga bildörren. Såklart att det den gången blev en spricka i skärmen. Det blev inte  en jättestor spricka men den finns där i ena hörnet i alla fall. Som jag grämde mig och ojade mig inombords. Nog för att jag för länge sedan skulle behövt köpa en bättre och nyare telefon men jag har prioriterat annorlunda. Mitt emot hotellet vi bodde på i Växjö där det hände fanns en butik som lagade telefoner. De kunde inte laga så jag skulle få telefonen under dagen vilket inte alls funkade så den fick förbli sprucken i skärmen.

Reparera iPhone hos Phonehero.

Phonehero har specialiserat sig på att reparera iPhone. De lagar iPhone och andra smartphones utan minsta krångel. Serviceverkstäderna finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kanske det allra bästa av allt. De är galet snabba och kan laga de flesta skadorna på mindre än en timme!

Screenshot_2019-10-30 Reparera din iPhone i Stockholm, Göteborg och Malmö PhoneHero

Kostnadsfri felsökning.

Något som flera kunder uppskattat är att du får en kostnadsfri rådgivning och felsökning när du behöver laga din iPhone. Super bra så att man själv kan ta ställning till om det är värt att laga telefonen eller kanske dags att köpa en ny. Phonehero har funnits i 9 år och har över 400 000 nöjda kunder vilket visar på att företaget har en hög kundnöjdhet.

skärm

Lämnar jag in min trasiga skärm för byte hos dem lämnar Phonehero 6 månader garanti.  Har du inte möjlighet att själv komma förbi och lämna in din trasiga iPhone kan du enkelt skicka in den med posten. Efter endast 2-3 arbetsdagar från att du skickat in din telefon är den inskick den lagade iPhonen tillbaka hos dig.

Gör som jag lägg Phonehero på minnet om din telefon behöver repareras.

♥ KRAM ♥

 

 

7 thoughts on “Reparera iPhone hos Phonehero.

Add yours

  1. Så bra! Och framför allt bra att man får en kostnadsfri rådgivning, man vill ju inte lägga allt för mycket pengar på att laga en gammal telefon…

  2. Dem har jag aldrig hört talas om, typiskt. Dottern fick sin iphone fixad idag…kanske skulle rekomenderat henne phonehero istället när hon nu ändå skulle till Malmö. Att vara utan telefon 2-3 dagar hade nog inte varit någir alternativ

  3. Tack för tipset, jag som har IPhone 😃 Har inte vetat något ställe att ringa om det skulle hända. Är ju alltid bra att veta på förhand!

  4. Så bra att man kan skicka iväg den och få den lagad dock vet jag inte om jag skulle våga skicka den på posten.

  5. Vilken bra grej att man kan skicka iväg sin telefon och sedan få den tillbaka lagad tycker det låter super bra att det går så fort <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: