Om jag en dag ska bygga hus..

” Inlägget är i samarbete med nybygget.se ”

Hej.

Hur skulle era drömboenden se ut? Drömmer ni om takvåningar i stan eller ett helt nytt hus vid havet? Själv drömmer jag om ett som jag kallar det ett Anaheim hus vid havet med egen brygga och en stor trädgård.

Drömmen om Amerikanska Södern och havet på samma gång.

Jag vet inte varifrån min husdröm kom till men att jag vill ha ett hus likt ett från Amerikanska Södern är sant. Tänk er att ha en lång härlig veranda längs hela framsidan av huset. Där man kan sitta och hänga på dygnets alla timmar med både en kaffe och god bok eller ett glas rött framåt småtimmarna. Gärna med en lång slingrande trappa till övre plan. Det hade varit en dröm för mig!

sol187sol187_1

Om jag en dag ska bygga hus..

Får det bli ett hus med en underbar veranda set är en sak som är säker. Men hur ska man hitta sin egen stil och dröm på hus? Jag har ett tips till er. Nybygget vid E4:an granne med Arlanda flygplats. De har samlat 20 olika visningshus från Sveriges ledande hustillverkare på samma plats. Där man lätt kan gå runt och få med sig både tankar, idéer om känslor för vilken typ av hus som man skulle vilja bygga.

nybygget-front

Kram Kram

 

 

 

4 thoughts on “Om jag en dag ska bygga hus..

Add yours

  1. Jag trodde det först var ett bostadsområde i en cirkel och tyckte det var häftigt, men ännu bättre när det är en möjlighet att gå dit och kika på de olika huset inför husbygge. Smart! Jag skulle vilja ha ett lagom stort hus, helst enplansvilla med altan, lagom stor trädgård men nära till en egen strand vid en sjö =)

  2. Ååå vad synd att jag inte visste detta i helgen när vi var i Sthlm! Vi håller ju på att bygga ett hus, ett sommarhus, så det hade varit toppen med mer inspo!

  3. Åh tänk o ha ett hus 🙂 det hade jag velat men blir inte förräns man har familj 💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: