Spikat och klart för vecka 44.

Hej.

Alla bitar behöver komma på plats för att man ska kunna se hur veckan kommer att bli. inte sant? Denna veckan har de två yngsta höstlov. Sista höstlovet för Marcel som nu går sista ring. Idag har jag bloggjobba dag vilket innebär att fixa och trixa med en massa samarbeten som väntar på att bli gjorda.

Spikat och klart för vecka 44.

Veckoplan29

Veckans bilder vecka 43?

26bimg_4164

puss

 

 

 

8 thoughts on “Spikat och klart för vecka 44.

Add yours

  1. Här är det också höstlov och jag planerar att vara ledig så mycket som möjligt med barnen. Idag är den yngsta med kompis på trampolinlekland så jag tänkte sitta och jobba lite under tiden. Annars ska jag förbereda lite inför en halloweenmiddag och shoppa skor till dottern. Wish me luck 🙂

  2. Vilken underbar slotts bild . Här är det också höstlov, blir inte så mycket att göra förrens på Torsdag då vi åker och bor på hotell ❤
    Låter som du har en fin vecka framför dig ❤

  3. Jag hoppas jag kan få paket till vår goodiebag idag, sen ska jag också försöka fixa lite med bloggen… vet dock inte riktigt vad, får se vad som händer ^^

    Mysigt med kalas i helgen, hur gammal blir Tilda?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: