Fotokurs med dokumentärfotografisk inriktning.

” Inlägget är i samarbete med Nordiska Folkhögskolan. ”

Hej.

Att foto och bilder är ett stort intresse för mig känner säkert de allra flesta till som hälsar på min blogg. Jag har länge funderat och letat efter den perfekta kursen eller utbildningen för mig. Tänk att få och kanske framförallt kunna att ägna ett år till bildberätta i foto. En fotokurs med dokumentärfotografisk inriktning är en dröm som jag har. Drömmen handlar om att kunna lära mig så mycket om foto och fototeknik att jag kommer få en känsla för om jag har förutsättningarna för att eventuellt jobba med fotografyrket.

Nordiska Foto och Filmskolan.

Att studera vid en folkhögskola är något som intresserar mig. Jag gjorde under min utbildning på gymnasiet en praktikperiod på en Folkhögskola vilken hade en underbar stämning och atmosfär. När jag letade runt efter bästa utbildningen för mig inom  dokumentärfotografisk inriktning kom jag till Nordiska Folkhögskolan som tillhandahåller utbildningar på folkhögskola i Göteborg.

loggafotoskola

Fotoskolan i Kungälv.

Fotoskolan i Kungälv är en ettårig fotokurs med dokumentärfotografisk inriktning. Där de tror som jag på den berättande bilden och på fotografiets makt att förändra hur vi ser på världen! Det som jag fastnade för med denna kursen är främst att de arbetar mycket med  layout, fotohistoria, och gatufotografi (Street photography). Om jag vore i en annan livssituation eller kanske mest av allt bodde närmre Göteborg hade jag garanterat kastat in en ansökan. Alla ni fotofantaster runt Göteborgs trakten ta er en titt på Nordiska Folkhögskolan.

6aug3

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

3 thoughts on “Fotokurs med dokumentärfotografisk inriktning.

Add yours

  1. Låter som en riktigt rolig utbildning. Dokumentärfoto är en rolig inriktning i fotograferingen och något jag gärna skulle utveckla mer.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: