Måndagshäng i stan med Tilda.

Halloj.

Fasiken vad min huvudvärk idag varit eller är envis. Den vill helt enkelt inte ge med sig. Det spelar liksom inte så stor roll hur många små ipren jag stoppat i mig.

Måndagshäng i stan med Tilda.

Tilda hade frisörtid och ville inte åka själv till söder och Smilla så jag hängde med henne in. Hon blev så fin i håret dottern min. Denna gången valde hon att klippa av håret en bra bit igen. Lite extra roligt när Tilda både blev nöjd och verkligen tyckte om Smilla som frisör. Jag själv klipper mig hos henne och har alltid varit mycket nöjd. Smilla är så proffsig och nöjd.

img_4271

Shopping och sen lunch.

Vi åkte vidare in till stan. Jag köpte en superfin kavajklänning på NA-KD och Tilda gjorde av med en massa pengar på nya jeans och tröjor. Inne på Zara provade hon världens coolaste skinnklänning. Tyvärr så var den lite för stor men på nätet finns den så hon skulle klura vidare på den hemma istället. Vi hann även med att sätta oss och äta lite Carbonara och lata oss innan vi sprang vidare.

img_4272img_4274

Thé från NK Kaffe & Thé – då är det höst.

Jag är nog en person som inte gärna ruckar på traditioner. Samtidigt som jag är en person som skapar och gör ganska många egna traditioner. Thé måste man handla från NK när det är höst och vinter. Lite löjligt kanske men på den kalla årstiden är det en helt annan känsla att dricka thé, så har det alltid varit. Lusse theét sitter jag nu och njuter av. Så himla gott och mysigt förutom att AIK ligger under mot Malmö.

img_4281img_4282img_4287

Puss & Kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Måndagshäng i stan med Tilda.

Add yours

  1. Så skönt att hon blev nöjd! det är ju verkligen en fröjd! Låter som ni fick en mysig dag ihop 😊

  2. Vilken härlig dag ni verkar ha haft…kvalitetstid ihop med sin dotter är guld värt…hoppas få se den där kavajklänningen på bild också

    1. Vad mysigt med lite tjejhäng på stan trots ilsken huvudvärk. Själv har jag feber och halsont sedan några dagar 🤨

  3. Vilken mysig mor & dotter dag ni verkar ha haft! Och man blir ju så glad av lite shopping 🙂 hoppas att huvudvärken ger med sig nu!

  4. Låter som en helt underbar shoppingdag med bästa sällskapet. Att avsluta med lite gott te är aldrig fel det heller. Hoppas huvudvärken släppt och att du kunnat njuta av kvällen också ❤

  5. Vilken mysig dag du och Tilda fick och längden på håret blev ju verkligen så fint på henne. Carbonara var längesen man åt men gott är det 🙂

  6. Lusse te lät ju väldigt gott. Jag brukar göra ett eget te som kallas Yogi te, är en del julkryddor man då har i ihop med ingefära och det luktar nästan som glögg när jag kokar detta 🙂 Sååå gott.

  7. Vilken mysig dag ni verka ha haft så roligt med lite nya te sorter lusse telät ju grymt spännande 😍😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: