Tack för denna helgen Örebro.

Halloj.

Sov som en prinsessa i natt på First Hotell Örebro. Det är verkligen inte alltid som jag tycker att sängarna är sköna och rummen på hotell är riktigt bra men på First var det kanon. Vi fick ett super bra rum. Imorse åt vi en helt perfekt hotell frukost. En lugn frukost och inte en samma stim av yviga barn eller vuxna som härjade runt utan helt lagom på alla plan.

Bra start med god hotellfrukost.

Jag var glad och nöjd när jag fick min yoghurt med granola, kokos och chiafrön och gott kaffe. Gott kaffe på hotell är fasiken kanske halva grejen eller hur? Är inte kaffet bra då rasar hela frukosten tycker jag.

img_4246

Syster lyxade till det med våffla som morgonfika innan det var dags för att heja på Tullinge i finalen.

img_4248

Hejade på Tullinge.

Tänk att Tilda och hennes lag tog sig till finalen idag. Det är verkligen stort för laget och föreningen som inte kommit så här långt i någon tävling vad jag känner till. Idag var det hårt om poäng och tiondelar hit eller dit. Tullinge missade lite på några ställen vilket gjorde att de inte tog medalj. Men jäklar vilken helg på Tullinge GF. Killarna tog guld igår och tjejerna tog sig till final. Redan är var största vinsten för dem. Så stolt och glad över era fina prestationer. Nästa gång går tiondelarna er väg – Jag är nästan säker på det för lova kan ju bli fel…

img_4258

Visst skulle jag haft en hel rad med fina bilder från tävlingen. Men det är svårt när jag ska filma varven åt dottern och samtidigt vill se och inte gömma mig bakom stora kameran. Tack för denna helgen Örebro.

8a1df-dag

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

11 thoughts on “Tack för denna helgen Örebro.

Add yours

  1. Grattis till Tilda och deras lag så kul att dom kom till final. Jag tycker hotellfrukost är så gott och din frukost såg god ut 🙂

  2. Men vad roligt att läsa att du har haft en underbar helg i Örebro 😊 du tar så fina bilder maten ser så otroligt god ut önskar dej en fin vecka❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: