Örebro har verkligen levererat.

Hej Hej.

Hör ni idag har Örebro verkligen levererat på alla högsta nivå. sitter i sängen på hotellrummet och bara tänker YES vilken dag det blev idag. Först alla fina prestationer som Tullinge GF stått för såklart  men även en toppen kväll.

Örebro har verkligen levererat.

Syster och jag checkade in på hotellet och latade oss en stund innan vi gav oss ut på stan. Är man i Örebro så måste man bara eller jag måste bara äta på Paolós. Tredje gånge för mig på den pärlan. Helt magisk mat, goda drinkar och en ursnygg inredning. Me Like på Paolós säger jag. Jag valde en himmelsk god svamplasagne som var en fem poängare. Även min rossini smakade bara bäst.

26a

Örebro slott är så vackert.

Örebro slott är vackrare än vackrast i alla väder och ljus. Under kvällen gick det årliga Zombieloppet ”Run för your life” i stan vilket bidrog med att stan var i full rörelse.

26b

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

 

10 thoughts on “Örebro har verkligen levererat.

Add yours

  1. Örebro är en trevlig stad och vad kul med fina prestationer för gymnasterna. Den där restaurangen blir jag väldigt sugen på att besöka ❤

  2. Ohh avis jag blir älskar ÖREBRO, samt fota slottet kvälltid än mer avis =D. Så mysigt ni haft det och gött att äta där, ska jag nog ta next time

  3. Har aldrig varit i Örebro men hört att det ska vara så fint där, blir sugen nu på att besöka det då du gillar Örebro. Vad serveras det för mat på den restaurangen? 🙂

  4. Men så underbart att ni haft en fin dag i Örebro. Och det var en synnerligen vacker bild av slottet. Jag har nog varit i örebrob någon gång men har liksom ingen relation alls till den staden. Det borde man kanske skaffa sig.

  5. Örebro är värkligen en sådan trevlig stad vad roligt med ett som i lopp ❤️ kul att göra någåt med sin syster

  6. Men hur gott lät inte svamp lasagne? Aldrig hört talas om innan men känner att detta är något jag måste testa haha!
    Åh slottet var verkligen så fint 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: