Jag har aldrig färgat kläder med blåbär.

Hej.

Jag har aldrig färgat kläder med blåbär. Däremot så minns jag att en kompis kanske i första ring när vi skulle på fest och fick blåbärspaj hemma hos en vän spillde på en vit skjorta.

Där och då fick min vän S en toppen idé tyckte hon och bad och mer och med med tallriken in på L´s rum. Väl inne på rummet började S färga och kladda ut med blåbär på hela skjortan så den skulle se batikfärgad ut. Vet att skjortan blev ganska cool men vilken tokigt idé för att rädda outfiten liksom.

24

 

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

13 reaktioner till “Jag har aldrig färgat kläder med blåbär.

Lägg till

  1. Rätt bra att man kan använda sådant för att färga kläder med. Ibland sätter sig ju sådana fläckar när man helst inte vill, men frågan är hur bra det blir när man tvättar sen?

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: