Häng med till Djurgården.

Halloj.

Efter mitt möte i förmiddags åkte jag in till Djurgården och gick runt med kameran. Vilken tur för mig att min vän A är lika mycket fotonörd som jag. Det kändes lite som vi var turister då vi skulle stanna precis överallt. Men vad gör man liksom inte för bästa bilden liksom.

Häng med till Djurgården.

Vi gick faktiskt inte runt hela Djurgården idag som jag vill få det att framstå men det blev en bra tur från Waldemarsudde in till centralen. Ska sanningen fram så gick vi även förbi hemma hos prinsparet utan en skymt av dem. Grejen är den att de gånger tidigare som vi gått förbi där typ två har vi sett någon av prinsen eller prinsessan. Tyvärr så blev det inte tre gånger i rad.

24a24b

Rosendals trädgård är ju en pärla som måste upplevas.

Många bilder på löv och lövhögar blev det allt men jag tänker att löv – det har vi alla sett och tagit del av så jag sparar de bilderna. Allt för att inte tråka ut er med löv och bär som säkert även ni ser bilder på lite varstans just nu i bloggvärlden. Ska jag vara ärlig så var det en deal jag och A hade att inga bilder på löv lägger vi ut eller visar. Hösten kan man ana och se på andra sätt, inte sant?

24c24d24e24f

24g
Jenny Lind statyn är så vacker tycker jag. Älskar hennes vida kjol.

24h

Rosendals trädgård – jo då ni ska får följa med även dit…

Nu låter jag som Alfons men det är sant – Ska bara kolla igenom alla bilder så det blir så bra som möjligt.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

7 thoughts on “Häng med till Djurgården.

Add yours

  1. Det är ju bara för härligt att gå runt och ta de perfekta bilderna 😍 mysigt att ha en vän som tycker om att göra detsamma 👌🙂

  2. Vad mysigt där verkar vara 🙂

    Jag såg faktiskt någon i kungafamiljen för flera år sen när jag var på Solliden på Öland!! Så det var rätt fräckt ^^

  3. Haha jag är likadan stannar överallt . När jag o min mor var i Malta så var vi på ett berg med en underbar utsikt kunde inte låta bli att fota överallt 🙂

  4. Så härligt att ha någon att gå tillsammans med som har samma intressen som en själv.Älskar dina bilder oavsett om det skulle vara på löv eller inte.Jag har själv inte tagit några kort på bara löv

Kommentera

Up ↑

%d