Spegelblankt i vattenpölarna.

Hej.

Oturligt nog fick jag ingen tid med knäet och värken idag utan först nästa vecka. Så jag trotsade och gav mig ut i skogen på en promenad bara för att jag älskar skogen och mår så bra av att vara där.

Spegelblankt i vattenpölarna.

Wao vad mycket som händer i vattenpölen om man bara sätter sig ner och tittar en stund. En kvinna med sin hund kom förbi när jag satt och försökte få till den bästa bilden.

– Titta man kan ju spegla sig själv i pölen, sa kvinnan. Hon stannade vid pölen bredvid. och tog också några bilder och blev helt fashinerad.

Vilken grej detta har jag aldrig tänkt på innan!

– Men det är ju du ju Kamillas Kamera ….osv…

Det var verkligen inte den platsen som jag tänkt att bli igenkänd på. Faktiskt inte heller av en kvinna i över 70 års åldern. Men lite kul var det ju allt när hon pratade på om både det ena och andra.

img_4148img_4149img_4156

Glöm nu inte och ställ alla frågor ni kan komma på till mig.

23

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

7 thoughts on “Spegelblankt i vattenpölarna.

Add yours

  1. Vilken tur ditt knä inte gjorde ont. Härligt när man kan spegla sig i vattenpölen =).. Mitt knä börjar göra ont när jag går i trappen så jag måste kolla upp det

  2. Det har faktiskt aldrig hänt mig än att man blivit igenkänd så när man är ute och går eller är på stan, det borde vara en häftig känsla 😀

  3. Hahaha, ett rätt komiskt ställe att bli igenkänd på kan jag tycka! Roligt att kvinnan också fokuserade på vattenpölen och inte bara gick förbi och tyckte du verkade konstig.

  4. Det är lite roligt när man blir igenkänd det är då man inser att folk läser ens blogg. Det är jättefina bilder du har tagit i skogen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d