Jag har aldrig bajsat på jobbet.

Halloj.

Jag har aldrig bajsat på jobbet eller i skolan.

Egentligen har jag nog aldrig förstått hur man kan sätta sig ner på en halvsmutsig toalett på jobbet och bajsa. Jag har alltid svårt för att gå på toa och bara kissa på ofräscha och äckliga toaletter. Många gånger vänder jag i dörren om toaletter luktar pyton. Jag har alltid hållit mig för länge så jag nästan kissar på mig när jag äntligen känner att på den toan kan jag tänka mig att kissa. MEN nummer två tänker jag fortsätta göra hemma eller där jag känner att det är okej och fräscht.

bajsa

 

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

8 thoughts on “Jag har aldrig bajsat på jobbet.

Add yours

  1. Jag har också så svårt att gå på offentliga toaletter. På vissa ställen kan jag kissa men då är det för jag vet att dom är fräscha. Jag tycker att toaletter är så äckliga 🙈

  2. Jag har inte det ”problemet” generellt men däremot när jag var tvungen att gå på toa på busfabriken, då var jag nära att vända i dörren. Fy vad äcklig toan var där. 🤢🤢🤢

  3. Har också svårt att bajsa på ”offentliga” utrymmen. Rädd för att det skall höras. Var ungen med ont i magen i skolan pga det

  4. Ja var som helst vill man ej sätta sig, dock måste man ju, hos oss är det ju ok, vi ha två toaletter som bara vi går på, men skoltoaletter är ju alltid lite uäääk

  5. Jag har bajsat på jobb i toan då 😂 och på offentliga platser då som restauranger . Måste man så måste msn det går inte o hålla sej

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: