Jag har ny tatuering och nya naglar!

Hej Hej.

Asså what! Vilken dag jag haft. Den började veligt och tröttare än en tröttmössa med på tok för få timmars sömn igen. Men efter en kaffe så ordnade det upp sig så jag kom iväg in till stan. Mycket därför jag inte kunde somna igår var att jag började vela och kanske ändra mig angående motivet på min nya tatuering.

Well well – dags en morgonkaffe innan det var dags.

Innan det var dags smet jag in på Fabrique på Fridhemsplan och tog en morgonkaffe. Vilket var hur trevligt som helst när jag stötte ihop med en vän från min gamla rehab vilket gjorde att vi drack kaffe och snackade en massa skit. Tänk vad mycket roliga minnen vi hade från den tiden. Många hade jag glömt bort – tur att jag fick dem återberättande igen. Visst var det kul att träffas  – MEN jag klev in hos tatueraren utan att bestämt mig.

img_3637

Jag har tatuerat mig igen!

Yes jag gjorde det igen! Vilken himla bra present till mig själv. Jag gick på det motivet som jag hade planerat redan vid konsultationen. Min nya idé skulle inte bli alls bra när tatueraren ritade upp den. Jag är så glad och nöjd över min nya fina. Det är faktiskt sant att så fort man gjort en ny tatuering börjar man fundera på nästa, precis som alla andra säger.

img_3645img_3649img_3653

Håll i er nu…

Vet inte ens om jag vågar visa denna bilden som jag tog hos The Kings Art Studio. Studion gör även piercing så visst är det självklart med modeller på hur de kan se ut eller hur man fäster dem. Men jag blev allt lite skämsig och ännu mer när Patrizio frågade om jag var lite sugen på en piercing. Stopp och belägg – jag inte inne på en piercing alls. Det är liksom inte min grej. För mig räcker det bra med hål i öronen.

img_3646

Smoothie, nya naglar och bara så nöjd.

Tatueringen tog längre tid än vad jag planerat så någon långlunch hans inte med men vad gjorde väl det egentligen. Jag var mer än nöjd med en smoothie från Blueberry. Valde med extra advocado för att få den matigare.

img_3659

Från super bling bling till det enkla.

Vet inte vad som hänt! Förr var det glitter och bling som gällde för mig på naglarna. Det ena sättet värre än det andra det var lite så tänket gick när nya naglar skulle fixas. Kan det vara så att jag lugnat ber mig lite? Nja det vet jag inte snart är jag säkert inne i bling bling igen men nu är jag inne på enfärgat och stilrent.

Det var så skönt att sätta sig och bara koppla av medan naglarna blev fina idag. Tror inte det var långt ifrån att jag nickade till några gånger….Nya färger bara älskar jag så galet snygg.

img_3660img_3662img_3663

25g

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

13 thoughts on “Jag har ny tatuering och nya naglar!

Add yours

 1. Så fin tatuering 😀 Jag tatuerade mig för två veckor sedan och går det som planerat så kommer jag sitta under nålen på tisdag igen 😀

 2. woow så snygga dina naglar blev 😀
  Ja man kan nästan aldrig hålla sig till en tatuering haha 😀
  Riktigt fin och nätt blomma du gjorde

  Så mysigt att träffa en gammal vän med en massa härliga minnen med 😀

 3. Jag har ingen tatuering och har inga planer på det heller. Men det är snyggt på andra och din blev jättesnygg. Men hjälp allstå, piercar alltså vissa könsorganen? Hade jag aldrig vågat…. Mysigt att träffa en gammal vän och snacka massa minnen. Naglarna blev riktigt snygga!

 4. Haha sådär är jag jag, velar fram och tillbaka. Ganska precis den där blomman har jag spanat på innan, så fin!
  Du hade verkligen fullt upp men verkar ha hunnit med mycket gott. Naglarna blev super med!

 5. åh vilken fin tatuering ❤ haha jag hade nog också stannat till vid dom där piercing figurerna, dock är jag inte heller sugen på att pierca mig hade en i läppen och i naveln förut men jag tappade smycket hela tiden bara för ja kunde inte låta bli att peta på smyket. Så till slut tog ja bara ut dom. men modelerna för pieringarnas där såg ju lite lustiga ut så hade nog stannat till bara därför haha XD

 6. Va roligt o stötta ihop med en vän bara sådär och kul att tatueringen blev bra och dina naglar blev jätte fina 💕

 7. Så fina naglarna blev :D. Sedan till tatueringen, den är jättefin och det verkar onekligen som ditt val var alldeles rätt :D. Gällande piercings håller jag med dig, hade en i naveln som arton och nittonåring det ångrar jag än idag. Dels läkte den aldrig och när jag fick blodpropp stötte kroppen bort den och det forsade blod ner från naveln. Jätteläskigt verkligen, när jag sedan några månader efter var gravid så sprack djävulskapet och jag har två bunnyears där.

Kommentera

Up ↑

%d