Juicetestare och nya ideér.

Halloj…

Hela min dag har bestått av fix och trix och ändå så kändes det när barn nummer ett klev innanför dörren att jag inte kommit någonstans alls. Allt gick segt och trött och var motigt värre skulle jag säga.

Plötsligt bara ramlade idéer över mig.

Både med en vän där mina idéer gick hem och även med Länka med Kärlek. Väl hemma hamnade Mirre och jag i möte och tankarna och idéerna bara ramlar över oss. Det är lite så vi funkar. ett litet frö kan plötsligt och mycket snabbt växa till något stort och spännande. Vi borde starta företag ihop Mirre och jag alltså.

18

Juicetestare slutade med att två helt nya sorter följde med hem.

Jag gillar goda fräscha juicer och alltid gjort så länge de inte innehåller en massa konstigt, sött och fuskigt som jag sa som barn. På Ica kunde jag och alla andra förstås testa på nya sorter idag vilket jag inte bangar. Så goda och fräscha…

img_3520img_3521

KRAM

 

 

 

16 reaktioner till “Juicetestare och nya ideér.

Lägg till

  1. Så himla härligt när man får en massa idéer & att kunna ha någon att bolla och utveckla dom med! Ska ta och spana in juicerna, älskar också juice ☺️

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: