Promisdejt i skogen.

Hej Hej.

Det är kanske så ni kommer tro att jag ljuger nu med tanke på att så många pratat om kyla och även snö idag men hos mig har vi strålande höstväder och si så där 14 grader varmt.

Lång promis med R.

Robert var ledig dag och jag hade inget inplanerat så vi bestämde oss för att åka till Harbro Stugan och gå någon av alla de olika lederna som man kan gå därifrån. Hela 6,7 km fick vi i benen. Det var helt underbart skönt väder och vi hade det ganska bra där i spåret. R hade orienterat mycket i de skogarna när han växte upp så han försökte skrämma upp mig om alla möjliga döingar som hittats längs vägen eller vid Stora Dammen. Ha ha mig skrämmer man inte så lätt.

img_3513-2img_3510-2img_3509-2img_3514-2img_3511-2

Vi hade tagit kaffetermos med oss men missade att ta med den runt i spåret så vi åkte hem och drack kaffe på altanen istället. För mig gjorde det ingenting för kaffe hemmavid är också mysigt.

25g

♥ ♥ ♥

 

14 thoughts on “Promisdejt i skogen.

Add yours

  1. Men åh så underbart härligt! Fint väder ni fick. Hos mig har det regnat hela dagen mer eller mindre. Jag längtar så efter en riktig långpromenad i skogen. Vill bara vara frisk i min vad nu så jag kan komma igång igen.

  2. Men va mysigt att gå i skogen
    Skogen gör så mycket för ens själ, saknar skogen som bara den

    Här har de varit trist väder med regn o åska

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: