Ny vecka Nya möjligheter.

Hej.

Igår hade jag sånt fint flytt hela förmiddagen. Hann det jag skulle och smet ut efter lunch och fixade i trädgården. Sedan tog jag tvär slut…Att man aldrig lär sig energibalansera efter man varit utbränd och ständigt smyger på den där gränsen. Suck måste jag säga!!

Ny dag nya tag.

Jag slutade eller struntade i att göra mina veckoresumé som jag gjort så länge. Kände att de bara blev en upprepning av vad jag redan sagt och visat er och mig här i bloggen. Gör en veckoplanering som jag istället delar med mig av för att också få en spark i baken att verkligen göra det som jag planerar för. Kvar blir däremot att visa er den eller de bilder som jag vill spara i Veckans bilder. Foto är ju något som jag verkligen brinner för och vill spara i minnet.

Veckoplan17

Veckans bilder.

img_32889e

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

14 thoughts on “Ny vecka Nya möjligheter.

Add yours

  1. Känner så igen det där med att inte kunna hushålla med energin. Alltid när något är kul kör man bara på. Hoppas du kunde vila och fått lite energi tillbaka ❤

  2. Jag tänker att det tar tid innan man verkligen lär sig hur man ska lägga energin efter att man har vart utbränd. Jag hoppas att du kommer på hur du ska fördela allt 🙂 vilka härliga planer som du har inför veckan. Bubbelfredag låter så härligt 🙂 kul med fotoutmaning och utställningar 🙂

  3. Jag har lärt mig min gräns till en viss del, jag klarar det bättre vissa dagar än andra.. en evig kamp är det efter att man gått in i väggen :/

  4. men vad kul att gå på fotoutställning hoppas vi får läsa om det här i din blogg sen ❤

  5. Vad jag tycker om att du skriver ner det du ska göra i bilden också! Man får ett så himla fint överseende redan innan man läser texten. Det ska bli fantastiskt att få följa den här veckan för jag tror att det blir spännande att läsa om allt 🖤

Kommentera

Up ↑

%d